Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres nie w porę. Da się jakoś chwilowo powstrzymać krwawienie?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, rozdaję materiały promocyjne na ulicy. Mam ich cały karton i rozdaję przechodniom. Dziś jestem od 15 do 21. Zmieniłam koleżankę co stała 9-15. Stoimy po 6 godzin ale problem w tym, że bez przerwy. Jest ciężko, chociaż z siku jakoś dajemy radę (całe szczęście żadna z nas jeszcze się nie posiusiała ;-) ) Ale teraz mam inny problem. Czuję że zaczyna mi się miesiączka. Mam co prawda wkładkę na wszelki wypadek z uwagi na ten pierwszy problem, ale na okres to ona nie wytrzyma. Znacie jakąś metodę jak spowolnić krwawienie? Mam kieckę od firmy i o nią się boję najbardziej.

Gość gość
No pomóżcie, macie jakieś sposoby? Żadna nie miała podobnej sytuacji?

Gość gość
Musiałabyś brać dużo witaminy C, ale wcześniej. Teraz to już nie wiem co poradzić

Gość gość
Powodzenia, nie poddawaj się- dasz radę :)

Gość gość
Tampon + podpaska dla pewnosci, i bez przesady, na pewno bedziesz miala momsnt zeby pojsc do ubikacji i zmienic tampon. Zeby powstrzymac okres lub uzupelnic okres - mozesz tez zaczac brac tabletki antykoncepcyjne lub inne hormonalne w pierwszy dzien planowanej miesiaczki... ale glupia promocja nie jest warta ryzykowania zdrowiem!!

Gość gość
Primolut lub cyclonamine, ale to od gyna na recepte, hemorigen a jak nie to.jakis pampers superchlonny.niektorym po alkoholu sie zastopowalo

Zapytaj w mięsnym o takie podkłady do tacek z mięsem, które wchłaniają krew i osocze. Składasz kilka takich do kupy i wkładasz w majciochy. Co prawda muchy będą się zlatywać, ale gaci nie ufajdolisz.

Gość gość
Mnie anty zatrzymala od razu, ale nie kazda tak.ma

Gość gość
Nie mogę odejść nigdzie. Piszę przecież, że nie mamy przerw. Nie mam przy sobie żadnych leków. Nawet jakbym miała taką możliwość (ale nie mam, bo nigdzie nie odejdę przecież) to nie wzięłabym żadnych świństw antykoncepcyjnych. Dziewczyny - mam raczej na myśli, czy są jakieś ćwiczenia fizyczne, ruchy, napięcia mięśni żeby to powstrzymać.

Gość gość
Dziewczyny robi się coraz bardziej wilgotno. Mocno skrzyżowałam nogi, ale to nic nie powstrzymuje

Gość gość
Zostało ci tylko jakies 50 minut. Dasz radę, nie poddawaj się!