Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny z nadwagą które mają facetów

Polecane posty

Gość gość

Nie macie obaw, że on odejdzie do chudszej/ szczuplejszej? Jestem z moim facetem od roku. Niby jest ok, ale zrobiło się ciepło, wszędzie kuse bluzeczki, szorty... Widzę jak ukradkiem zerka. Jest mi wtedy przykro. Może nie mam zbyt dużej nawagi. 7 kg mniej i byłoby ok. Teraz schudłam 5 kg, ale nadal nie jestem ze swojego wyglądu zadowolona.

Gość gość
Nie pomogę, owszem mam nadwagę i to niemałą, ale faceta brak - pewnie dlatego. :D Może i lepiej, jakbym miała w kółko czuć się zagrożona przez pierwszą lepszą chudszą, to już chyba lepiej jest jak jest.

Gość gość
Ja mam 40kg nadwagi. Nie odejdzie, bo mnie kocha. A ja zamierzam schudnac

Gość gość
Nawet jakbyś była chuda to i tak by zerkał. Facet to facet.

Gość gość
gość dziś - tylko rozeznaj się czy aby nie poleciał na Twój spory biust (strzelam że przy takiej nadwadze musi być niemały). Czytałam tu na kafe historie odchudzonych babek albo facetów takowych, którzy narzekali, że ich kobitom cycki zmalały. Nie piszę tego złośliwie. Po prostu facet i miłość, to nie jest coś co często występuje w naturze, oni z reguły "kochają" za coś i zapewniam, że nie jest to dobre serduszko ani piękny umysł.

Gość gość
A on przypadkiem nie seksił się ze szczupła i nie spacerowaĺ z nią nad Wisłą przed? ponoć oświadczył się jej. I jak mówił kocha kruszynkę szczuplutka, która teraz jest tymczasowo gruba? To kolejna. Ponoć są i inne, kocha tez mężatkę od lat, która planuje rozwód, żeby z nim być. Z poligamista tak jest;)

Gość gość
zakrywam niedoskonalosci i podkreslam atuty, moj facet tez nie na 6paka, wiec nie cwaniakuje, a za fajnymi dziewczynami to ja sama sie potrafie obejrzec jak piekne cialo ;-)

Gość gość
Kobiecosc jest dla nas wielowymiarowa . Np Moze kobiete postrzegac typowo seksualnie z fizycznego punktu widzenia czyli biust, pupa, talia. Urody - dla mnie to twarz. Sexapeal -mowa ciala Osobowosc Zastanow sie teraz co w Tobe widzi twoj facet. Czym go uwiodlas i dbaj o swoj atut a inne beda mniej widoczne. Skup sie na swoich mocnych stronach i popracuj nad pozostalymi ale nie kosztem twoim mocnych stron bo stracisz przewage - popadniesz w przecietnosc. Dla twojego faceta jestes w czyms najlepsza i nad tym caly czas pracuj a dopiero potem podciagaj slabsze strony.

Gość gość
19.28 często i mocno liże mu odbyt, żadna 8nnym tego nie zrobi, to niewątpliwie twój atut. Po pewnym czasie znudzi szczęśliwego mu się, ale w tym czasie dzielnie masturbuje się wyobrażają go sobie z inna, bo będzie z nią, po jakimś czasie wróci i wystawi tyłek do lizania, sam w tym czasie jak pisał, pojedzie ba rocznym. Co za budujacy widok, lepszy niż 69.:/

Gość gość
19.28 Wiesz co jest tragiczne? Że nie piszesz o miłości do niej a o tym, by pielęgnowała to co mu się podoba, czyli by nie zaniedbała jego fetyszu, przedmiotoewe traktowanie kobiety, smutne jest to, że ona zgadza się na to.

Gość gość
gość dziś Ja mam 40kg nadwagi. Nie odejdzie, bo mnie kocha. A ja zamierzam schudnac INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII czy wielkość wesela zależy od wieku 'młodych'? Czy samotny malamut z matką ma szanse...... gość dziś Nawet jakbyś była chuda to i tak by zerkał. Facet to facet. gość dziś gość dziś - tylko rozeznaj się czy aby nie poleciał na Twój spory biust (strzelam że przy takiej nadwadze musi być niemały). Czytałam tu na kafe historie odchudzonych babek albo facetów takowych, którzy narzekali, że ich kobitom cycki zmalały. Nie piszę tego złośliwie. Po prostu facet i miłość, to nie jest coś co często występuje w naturze, oni z reguły "kochają" za coś i zapewniam, że nie jest to dobre serduszko ani piękny umysł. X Polecial na moj charakter. Jestem brzydka, biedna, starsza i mam male cycki.

gość dziś Szczerze?Radzę naprawdę się zastanowić zamiast tak generalizować, bo twoja opinia jest totalnie krzywdząca i jako facet czuję się pomówiony.Mężczyźni jak najbardziej się zakochują i nawet zaryzykowałbym tezę, że w odróżnieniu od kobiet, to właśnie mężczyźni zakochują się bardziej "pomimo" niż "za coś". Żaden ze mnie Don Juan, ba, nawet nie zwykły podrywacz, ale zdarzyło się tak, że byłem w życiu z kilkoma kobietami i kochałem je - czasem to była miłość krótka i gorąca, zdarzyło się i dojrzalsze uczucie.Gdyby ktoś mi pokazał wiele lat temu zdjęcia moich przyszłych partnerek, pewnie nigdy nie wybrałbym tej, którą dziś wspominam najcieplej i uważam za najbardziej atrakcyjną. Drogie panie - kilka kilogramów w tę czy w tę będzie miało znaczenie tylko dla faceta, który i tak nie będzie chciał iść z wami przez życie.Mężczyzna, który szuka czegoś głębszego szuka u kobiety tej specyficznej mieszanki, którą jeżeli ona ma, to ja to nazywam "kobieta z klasą" - nie chodzi tu o modny ubiór czy piękny wygląd, tylko o to unikalne połączenie kobiecości, ciepła, czułości, wartości i inteligencji.Jeżeli to jest, to praktycznie każde fizyczne niedoskonałości można wybaczyć, a już na pewno kilogramy czy wiek przestają mieć znaczenie.Jasne, nie każdy facet to doceni, bo nie każdy tak naprawdę chce być w związku, w prawdziwym związku.Jednak jeżeli tak jest, to czy warto trzymać się takiego faceta?Na to pytanie musi odpowiedzieć sobie już każda z Was indywidualnie, przecież Wy również macie różne oczekiwania. Pani wypisującej krzywdzące opinie poniżej pasa o mężczyznach polecam, żeby zweryfikowała to jak sobie dobiera partnerów skoro ma takie smutne doświadczenia i chwilę zastanowienia.Na takiej zasadzie można obrzydzić obie płci, każdą grupę społeczną, rasową i tak dalej.Tylko to wszystko są bajki.Polecam podróże, ale nie takie all inclusive z biurem turystycznym, tylko prawdziwe, po całym świecie.Chłońcie świat, poznawajcie kultury, ludzi - odkryjecie prostą prawdę.Płeć, rasa, wszystko to nie ma znaczenia, są po prostu ludzie - niewiele wspaniałych, troszeczkę złych, bardzo dużo lepszych lub gorszych, ale jednak fajnych.Droga anonimowa kafeterianko, Twoje prawdy są fałszywe.

Gość gość
Taki_Sobie_Wędrowiec dziś - ok może miałam wyjątkowego pecha albo po prostu statystyczny Polak nie potrafi docenić statystycznej Polki i traktuje ją jako zbiór czysto fizycznych cech, które ma posiadać, żeby zasługiwać na jakąkolwiek uwagę, oczywiście idących w parze ze spełnianiem odpowiednich zachcianek. Znaczy się ciało ma być nie tylko zgrabne i jędrne, ale także chętne i dostępne. No ja takie mam doświadczenia, zresztą to co wypisuje większość bywających tu facetów, tylko potwierdza moje gorzkie doświadczenia i przemyślenia. Ja nie mówię o każdym jednym faceci świata, ale o większości.

Gość gość
Można mieć nadwagę a jednak być osoba pewna siebie i znająca swoją wartość. Jeśli jest się z właściwą osoba to mankamenty stają się prawie niezauważalne, zaś przy niewłaściwej osobie nawet drobna skaza urasta do wagi niewyobrażalnej. Na Twoim miejscu popracowałabym nad samoocena, w głowie. Można byc szczupla osoba zas w glowie mieć nadal wiele kompleksów, które uprzykrza życie nie tylko właścicielowi ale i otoczeniu. Skoro waga potrafi być dla Ciebie głownym wyznacznikiem Twej atrakcyjności czy trwałości związku to możesz mieć problemy w każdej relacji. Nigdy nie byłam specjalnie szczupła, ale podrywana za to często, mąż i po 11 latach nadal zachwycony, często mnie komplementuje, właściwie to codziennie. Nie, nie zamierzam żyć w lęku tylko dlatego bo ktoś jest szczuplejszy ode mnie. Niech będzie, ja tam lubię różnorodność.

Większość?Też się nie zgodzę.Większość mężczyzn chciałaby kochać i być kochanym, bo tacy po prostu są ludzie, a miłość jest ślepa, to powiedzenie nie wzięło się z powietrza.Rozumiem rozgoryczenie, bo może źle trafiałaś, ale nie ma czegoś takiego jak statystyczny Polak czy Polka, tacy istnieją tylko w...statystykach.Sugerowanie się wpisami w internecie to też porażka.Umówmy się, anonimowość i bezkarność uderza niektórym do głowy, a internetowe fora to idealne miejsce do pokazania najgorszych instynktów. Co do zachowania mężczyzn jeszcze czasami.To jest trochę Wasza, kobiet wina.Na zbyt wiele pozwalacie, nie umiecie stawiać granic.Jeszcze wcale nie tak dawno facet, który w damskim towarzystwie przekląłby albo zachował się wulgarnie zniszczyłby sobie całkiem opinie wśród całego kręgu kobiet.Mężczyzna, który by przyszedł na pierwszą randkę bez kwiatka czy nie odsunął krzesła w restauracji, nie miałby szans na druga randkę.Dopraszający się seksu czy choćby dowolnych intymnych zbliżeń na samym początku znajomości mógłby liczyć tylko na brutalne spoliczkowanie i ni krzty więcej.Szczerze?Wolałem te czasy.Jestem w szoku, kiedy z rzadka nawiążę jakąś internetową znajomość z kobietą i szokuje je we mnie (na szczęście wciąż jeszcze pozytywnie) normalne kulturalne zachowanie wyniesione po prostu z domu i brak chamstwa.Nie zauważyłem kiedy normalność stała się niezwykłością a patologia normalnością.To smutne, bo kobiety też się przy tym zwulgaryzowały.Może spróbuj inaczej?Stawiaj granice, wymagaj, przebieraj.Zastanów się czego oczekujesz od swojego partnera i nie zaczynaj od kompromisów.Jest trochę prawdy w tym, że kobieta musi sobie faceta wychować.Tylko to jest w dzisiejszych czasach źle rozumiane - nie chodzi o tresowanie, chodzi o stawianie granic.Nie wychodzi Wam dziś trochę to wychowanie - a cierpicie na tym nie tylko Wy, kobiety, ale także wielu mężczyzn, którzy też woleliby żyć w mniej wulgarnym świecie z odrobiną romantyzmu.

Gość gość
Nie każdy facet ugania się za chudymi. Dla wielu atrakcyjne są takie które mają czym oddychać i na czym usiąść ;) a taka sylwetka to już górna granica prawidłowego BMI albo niewielka nadwaga.

Gość gość
ja zadaję się tylko z kobitkami z ciałkiem , uwielbiam je pieścić .

Gość gość
19.37 widze u Ciebie duze problemy emocjonalne tu to juz chyba psychiatra sie klania. 19.46 Czym ze jest milosc? To wzajemna fascynacja . A myslisz ze dlaczego akurat zakochujemy sie w kobietach a nie spoko kumplu? Ale fascynacja musi sie na czyms opierac - pociagaja nas te cechy ktore opisalem w roznym stopniu. I kobieta ktora pisze ze ma nadwage( choc tu mamy nieco ine granice nadwagi) nie zdobedzie faceta seksownym cialem ale moze miala ladna spatyczna twarz, moze miec w sobie mnostwo sexapealu badz miec interesujaca osobowosc ktora ujela faceta. Cos czyni ja wyjatkowa z tlumu innych kobiet. Wiesz jaka przewage malourodziwej kobiety nad ta piekna i z seksownym cialem? Ze facet zna jej slabsze strony a pieknosc zazwyczaj okazuje sie . Co nie zmienia faktu Ze sa faceci ktorym wystarcza ze kobieta ich pociaga czysto fizycznie inninpotrzebuja bodzcow emocjonalnych. Przedmiotowe traktowanie? Moglbym opisac tak samo zachowanie kobiet bo czym ze jest zaradnosc, i bogactwo faceta takze pozadane przez kobiety. Zastanawia mnie jednak inna sprawa ze piszac o wielowymiarowosci kobiety odbieraja tylko jedna fizycznosc. W zyciu podobnie idze sobie dziewczyna facet w sekunde albo mniej sklasyfikuja ja czy mu sie fizycznie podoba czy tez nie i nawet jak mu sie nie podoba to ne wykazuje takiej agresji z powodu jej wygladu jak kobieta do kobiety. Podbnie moda i codzienny wyglad nastawiany jest najczesciej na rywalizacje z innymi kobieta. I tu podobnie agresja kobiet do kobiet z powodu wygladu. Wiec smiem twierdzic ze czesciej my mezczyzni oceniamy kobiety na podstawie waszej osobowsci i traktujemy was z wiekszym szacunkiem niz wy same siebie nawzajem

Gość gość
22:09 Tylko że taka która ma czym oddychać i na czym usiąść może być jednocześnie chuda lub szczupła. Przestańcie pieprzyc że lubicie grube i nieważne że brzydka bo ma inne zalety. To są banki dla naiwnych.

Gość gość
To jakim cudem nawet otyłe kobiety mają facetów/ mężów?

Gość gość
Może się roztyly po ciążach? Co z tego że mają skoro i tak biją konia do zgrabnych. Mają bo każdy bierze co mu się naiwnie w pewnym wieku. Żeby go nie wyzywali od psychicznych starych panów

Gość gość
Dlatego się odchudzam, z 5 kg chce zrzucić wtedy tez będę zakładać kuse szorty. Mój facet niby nie jest przystojny ale i tak źle się czuje i mam dola gdy po ulicy idzie jakas laska. Ja tez jestem zgrabna ale przez depresje przytylam z 7 kg, 2 juz zrzucilam.

Gość gość
23:18 Ja tam np. nie lubię chudych i płaskich. A kilka kg więcej to nie to samo co otyłość.

Gość gość
Nie tylko te po ciąży. Są grube grube a maja mężów…

Gość gość
Jezeli twoj facet jest z toba ze wzgledu na twoj wyglad, to znaczy ze jest z toba dla seksu, co znaczy ze wkrotce mu sie znudzi, co z kolei oznacza, ze zwiazek nie przetrewa. Mowiac w skrocie: Jezeli Twoj facet jest z toba dla wygladu, to znaczy ze zwiazek nie przetrwa.

Gość gość
Brednie te powyżej. Wygląd jest bardzo ważny, partner musi nas pociągać. Może sobie mieć fajny charakter itd, ale natury nie oszukasz.

Gość gość
23.33 to prawda