Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dodatkowa praca co mozna robic

Polecane posty

Gość gość

Chcialabym podjac sie jakies dodatkowej pracy ale ciezko u nas w miescie znalesc.

Gość gość
Chyba sobie na weekendy w recepcji na ośrodku załatwię. :)

Gość gość
No i nocki tez mogę ciągnąć tylko aby pokój jakiś był :)

Gość gość
Ja raz w tygodniu rozladowuje towar w szmateksie wieczorem do godziny 1-2 w nocy. A w niektore weekendy jeszcze kelneruje w restauracji. Takze jade na 3 roboty, ale za to kasa jest. Z normalnej pensji jednej to w zyciu bym nic nie odlozyla ani nie kupila sobie czy dziecku. Nie jestem sama, ale mamy podział kosztow taki, ze ja mam tylko (i aż) zapewnić pozywienie plus ja mam swoje wydatki, rate na auto, szkole, przedszkole (syn jest tylko moj) mąż wydaje na nasze utrzymanie 3 razy tyle co ja. Z tej dodatkowej pracy mam prawie druga pensje a chodze sporadycznie tam ;)

Gość gość
Jak mozna miec takie podzialy kasy w malzenstwie . Ja pracuje i maz ..Kasa wspolna .robie oplaty ..tyle na jedzenie i reszta na koncie i razem ustalamy na co . na male wydatki kazdy z nas ma kase w portfelu Ale to ok 100 zl na mc .

Gość gość
na male wydatki kazdy z nas ma kase w portfelu Ale to ok 100 zl na mc . xxx smutna polska rzeczywistosc :-((( ja na swoje male wydatki mam w portfelu okolo 1000 eur/miesiac

Gość gość
opiekunka do dzieci wyprowadzac psy na spacer za kase jakas praca weekendowa lub wieczorowa roznoszenie ulotek praca na promocjach przepisywanie tekstow, jak szybko stukasz na klawiaturze (na internecie sa takie oferty) inne zalezy od twoich umiejetnosci: korepetycje, tlumaczenia, dodatkowe projekty

Gość gość
11.06 ale może jej wcale nie jest smutno że ma 100 zł a nie 1000 er? Nie pomyślałaś, że każdy ma inne priorytety? Kasa to tylko kasa, społeczeństwa na pewnym stopniu rozwoju już nie stawiają kasy na pierwszym miejscu To raczej Ty masz smutną mentalność dorobkiewicza-emigranta :(

Gość gość
My jestesmy malzenstwem 8 lat a razem juz 12. Nigdy nie bylo u nas podzialu na kase. Co do pracy dodatkowej. Tez bym z checia podjęła się. Teraz musze kupic węgla a tona za 800zl!!!4 tys mi pojdzie i nie wiem z czego ja bede zyc.

Gość gość
dzis mi wpadlo 30zł. ale co to jest. jakis czas temu wpadlo mi 200zł za sprzatanie ale takich ogloszen jest malo.Nawet nikt nie dzwoni.

Gość Oszczędna mama
Możesz zaglądać na facebooka, funpage Świnka Skarbonka https://www.facebook.com/Świnka-Skarbonka-183444102341450/ Można podejrzeć tam fajne promocje i zaoszczędzić. Jeśli chodzi o pracę, to dodatkowa jest tutaj: piesio.imozliwosci.pl praca dodatkowa przez internet. Zajrzyjcie, najpierw jest darmowe szkolenie, więc jeśli się nie zdecydujesz, to przynajmniej w głowie coś ci zostanie:)))