Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się kolega męża, żonaty. Ktoś tak miał?

Polecane posty

Gość gość

Lubie go widzieć, patrzeć na niego, uśmiechać się. Może to rutyna, może to mąż który już o mnie nie dba.

Gość gość
Miałam podobnie, nie będę lepiej pisać jak to się skończyło

Gość gość
I szukasz wrażeń,gwarantuje ze jakby mąż się dowiedział to szybko by ci się tamten odwidzial soooka

Gość boli serce
Też tak mam i trwa to 8 lat Kiedyś duzo pisaliśmy kiedyś był u nas .. Ale z czasem kontakt się urwał Do dziś pyta męża o mnie Kiedyś od wpływem chwili napisałam mu"Szkoda, że cię 15 lat temu nie poznałam. " :(

Gość boli serce
A jak ten Włodek łomotał, łojezusicku, aż mnie łechtaczka furkotała

Gość gość
Po co robisz komuś podszyw? Stara kurfo

Gość boli serce
19:31 Któraś dawno sexu nie uprawiala ja ci nie pomogę :P

Gość gość
19:24 Jak to się skończyło? Opowiadaj. Ja niestety nie mogę go często widzieć. Czasem go widzę raz na 3 miesiące. Generalnie rzadko. Oni mają swoje życie, my swoje. Nie widujemy się jakoś często bo jego dzieci często chorują.

Gość boli serce
A mnie też nikt nie tłucze no i co

Gość gość
Często tak bywa. Gdzie dwoje mniej się kocha tam z reguły trzecie korzysta. Nuda i rutyna w związku zabije wszystko. U mnie też tak jest. Podoba mi się taki jeden. Żonaty z trójką dzieci. Patrzy się i uśmiecha. ... I co z tego? i nic.. mam męża i ta świadomość że mimo tego że wiem ze mój mąż mnie nie kocha to nie potrafię go zdradzić . Żona tamtego tez nic mi nie zrobiła żeby zgotowali jej takie coś. . A życie leci dalej...

Gość gość
Żebym chociaz mogła go widzieć codziennie lub choć raz w tygodniu... Oslodziloby mi to doły, szarość dnia codziennego, tamten tez się uśmiecha, ale co z tego. Przeważnie widzimy się w towarzystwie naszych drugich połowek i nigdy nic z tego nie będzie. On mi się podoba, ja jemu chyba też, pewności nie ma, ale raczej to się czuję.

Gość gość
Ciekawe czy gdyby to mąż myślał w ten sposób o jakiejś twojej koleżance, również próbowałabyś to ubierać w takie ładne słowa.

Gość gość
21:44 wiesz co, na chwilę obecną miałabym to w d...pie. On i tak miał mnie daleko, źle się wobec mnie zachowuje i to po części dlatego zwróciłam większą uwagę na jego kolegę który jest sympatyczny i zawsze go bardzo lubiłam. Szkoda że tak rzadko go widzę. Jakbym ja tak zatruwala życie mężowi to wcale nie zdziwilabym się że ktoś inny mu się podoba.

Gość gość
Miałam podobnie, ale on nie miał dziewczyny/żony. Szkoda gadać. Żałuję.

Gość gość
Mogę tylko powiedzieć, że nie warto. Im szybciej wybijesz go sobie z głowy tym lepiej.

Gość gość
Nie warto? A w słabym, złym związku warto?

Gość gość
Mój związek też w tamtym momencie był bardzo slaby. Mieszkaliśmy z mężem jak współlokatorzy, wydarzyło się wiele okropnych rzeczy zanim przespałam się z jego przyjacielem. A jednak żałuję, popełniłam największy błąd. A zaczęło się niewinnie. Tylko, że on nikogo wtedy nie miał a Ty wspomniałaś o żonie, dzieciach... Co z nimi? Jeszcze więcej cierpienia.

Gość gość
Wiem, dlatego też nic nie zrobię. On też nic nie zrobi bo pomijając cierpienie, my nawet nie mamy okazji by cokolwiek zrobić.

Gość gość
Do osoby która zdradziła. Dowiedzieli się? Jaki był finał?

Gość gość
Czasami warto jest mieć kogoś, kto nam się podoba. Wtedy jego uśmiech potrafi odmienić dzień. Można o nim myśleć i marzyć. I tyle. Taka miłość platoniczna, choć miłość jest tu chyba za dużym słowem. Oczywiście to nielojalne w stosunku do męża, ale zrozumiałam, że ich stosunki są tak złe, że autorka nie odczuwa potrzeby lojalności w stosunku do męża.

Gość gość
12:13 Gorzej, jak widujesz tego człowieka rzadko. Bo on pracuje z Twoim mężem i już się w pracy nagadaja więc po pracy rzadko się spotykają.

Gość gość
Wydaje mi się, że to lepiej, że widują się rzadko, bo to pomaga jednak w byciu na dystans. Przy częstszym spotykaniu łatwiej o bliższe poznanie się i zdradę, a tego autorka chyba chce uniknąć.

Gość gość
Nie wiem, czy chciałabym tego uniknąć. Mąż traktuje mnie niedobrze, trwa to już prawie dwa lata więc nie mam skrupułów by chwilę poczuć się kochana i doceniona. Może później bym żałowała, ale chęć bycia kochaną przez kogoś, tuloną, jest silna.

Gość gość
chodzi mi o takie poczucie, ż ekomuś na mnie zalezy, chce się przytulić, tęskni do mnie.

Gość gość
chciałabym mieć coś takiego. naprawdę, wiele bym za to dała. gdybyśmy sie widywali czesciej i mieli okazje do spotkan sam na sam, i gdyby to mialo pozostac w tajemnicy, to dlaczego nie. zeby nie rozbijac naszych rodzin, ale poczuc choc przez pare tygidni, ze mozna jeszcze poczuc ze komus na mnie zalezy.

Gość gość
Norma. Po kilku latach, gdy wkrada się rutyna w trakcie sexu sobie czasem fantazjuje o jego kolegach, mężach koleżanek etc. Dlatego tez uwielbiam się kochać po ciemku. Czasem trzeba użyć wybobraźni aby małżeństwo się nie rozpadło, szczególnie dotyczy to mamusiek takich jak my :)

Gość gość
A co ja mam powiedzieć? Niedawno wrócił z Niemiec mój ex, po kilku latach nasze drogi zawodowe znów się zbiegły pod szyldem naszego zakładu. Aż mnie mrowi, nogi się uginają i mam żal do siebie - patrząc na niego - że źle wybrałam. Mam 30 lat a przez mojego trutnia czuje się nie tylko nie kochana, ale też wypalona życiowo mimo, że nic mi nie brakuje. Ten człowiek dalej się uśmiecha do mnie, zagaduje, wiem, że obecnie nie ma nikogo, ale prawdopodobnie czeka na moją inicjatywę. Wiem, że już życia nie zmienię - jest dziecko, kredyt, nie wyżyłabym z jednej wypłaty, ale myślę, że czas po kilku latach mieć coś z życia. Jak będzie jakiś wyjazd służbowy już wiem, że bez skrępowania oddam się mojemu exowi. Dlaczego tak zrobię? Bo mój mąż skutecznie zadbał o to w ostatniach 2 latach, że ostatnia iskierka szacunku wobec niego wygasa. Zmienił sobie pracę na lżejszą, mniej ambitną, bo stara go niby przytłaczała, roztyl się, nie zajmuje się dzieckiem, o siebie nie dba, wracam do domu i od progu widzimy z córcią jego wiecznie wykrzywioną gębę miotającą wyzwiska pod adresem premiera, opozycji. Od przyszłej wypłaty mam też postanowienie by przygotować sie na ewentualne rozstanie i wszystkie pieniązki, które wpadną extra, część wypłaty zamierzam przed tym dziadem chomikować.