Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ślub z pierwszym chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Są tu może osoby które wzięły ślub ze swoim pierwszym partnerem/parnerką? Opiszcie swoje historie, zawsze fajnie jest poczytać coś pozytywnego :)

Gość gość
A potem zastanawianie sie ,,jak to by było z innym" bo się nie ma porownania, chęć wyszalenia się, flirtowania z innymi...nie sadze ze jest różowo

Gość gość
To chyba tylko dotyczy nieudanych relacji i nie ma to nic wspólnego z ilością partnerów

Gość gość
Mój mąż jest moim pierwszym partnerem i nie mam z tym problemu - nie mam potrzeby filtrowania z innymi. Spotykaliśmy się 7 lat a po ślubie jesteśmy prawie 18 lat. I jest nawet bardziej, niż różowo choć nie będę pisać, że nigdy się nie sprzeczmy- jednak nigdy nie padły w czasie tych sprzeczek słowa przekraczajace pewne granice.

Gość gość
Wspolczuje. Straszne jest to ze kobiety czesto nie wchodza w zwiazki milosci. Maja chlopka by nie byc samej przyjmujac jakies tam kryteria a potem traktuja slub jako kolejny etap. Smutne bo potem szukaja tego porownania, czegos lepszego. Jak kogos kochasz nie chcesz nikogo innego!. A jak chcesz sprobowac innych facetow to znaczy ze obecnego nie kochasz.

Gość gość
tu autorka, mój mąż jest moim pierwszym chłopakiem i po 11 latach dalej bardzo go kocham :)

Gość gość
Mój mąż jest pierwszym i jedynym facetem .Jesteśmy 14 lat po ślubie a razem 20 lat. Bardzo się kochamy i nie wyobrażam sobie być z kimś innym.

Gość gość
19:38 A komu tu współczujesz bo nikt nie opisał takiej sytuacji o jakiej piszesz?