Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślę o śmierci

Polecane posty

Gość gość

Mam przerabane życie. Małe dziecko maz alkoholik następne dziecko i pracę nie warta funta klakow. Nikt mnie nie szanuje i nie docenia. Mam dosc tych awantur w domu ale nie mam gdzie iść. W pracy mnie gnębia. Mam bóle brzucha codziennie rano jak mam do niej iść. Często myślę żeby sie zabić. Jedyna rzecz która trzyma mnie przy życiu to moj syn. Nie mogę to zostawić z takim ojcem. Ale mój stan pogarsza sie. Proszę doradzcie coś bo jestem na dnie

Gość gość
Dlaczego największa patologia zazwyczaj decyduje się na dzieci?

Gość gość
Kurcze rzeczywiscie trudna sytuacja wspolczuje ci bardzo tez nie mam za ciekawie moze rozwod i wyrzuc go z mieszkania lepiej byc sama z dzieckiem

Gość gość
Nie badz z nim uciekaj bo cie wykonczy albo niech on sie wyprowadzi wzywaj policje albo idz z dzieckiem do domu samotnej matki i staraj sie o mieszkanie moja znajoma tak zrobila NIE ZOSTAWIAJ DZIECKA Z TAKIM OJCEM nie rob nic sobie bo na to nie zasluzylas

Gość gość
Nawet tak nie mysl sa ludzie instytucje pomoga ci musisz tylko uwolnic sie od meza tyrana nie badz z nim wiem ze to trudne ale wykonalne

Gość gość
Pomysl o tym maluszku jak da sobie rade samemu jedyny problem to ten mąz reszta sie ulozy na ciebie i dziecko wyplata i alimenty od panstwa i 500+ wystarcza na godne zycie dla waszej dwojki zadzwon na telefon zaufania dla kobiet ktore maja przemoc w domu pomoga ci doradza co dokladnie zrobic DASZ RADE

Gość gość
Poszukaj w internecie innej pracy skoro ta cię tak dołuje. Teraz jest dużo pracy.

Gość gość
Dokladnie zostaw meza znajdz inna prace i wszystko bedzie dobrze