Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szefowa mnie adoruje a w domu żona z dziecmi

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Może wy mi coś doradzacie. Mam w pracy atrakcyjna szefowa, od kilku lat rozwiedziona, bezdzietna. Mam wrażenie ze kobieta wyraznie mnie adoruje. Czuje się strasznie niezręcznie w tej sytuacji. Na początku myślałem ze sobie tylko coś ubzdurałem,bo co jakis czas się pytała jak wyglada, czy ta sukienka dobrze leży itp. Czasem prawiła mi komplementy ze Np czuje się tak bezpiecznie jadąc ze mną autem. Może przesadzam ale ona robiła to w taki wymowny sposób. Wczoraj jednak przed ważnym dla naszej firmy wydarzeniu poprawiła mi krawat i popatrzyła mi tak na usta, aż się przeraziłem. Strasznie mi głupio, moja żona nic nie wie bo pewnie by się wściekła. A szefowej tez nie mogę nic powiedzieć bo wiadomo ze boje się o robotę. I jestem teraz w potrzasku. Nie wiem co roboc doradźcie coś.

Gość gość
zaprosić do małżeńskiego łoża na trójkąt .

Gość gość
Wredna sucz z niej

Gość gość
Jesli zalezy ci na zonie, szukaj pracy.

Gość gość
Nie mogę teraz zostawić roboty kiedy mamy małe dziecko a żona nie pracuje

Gość gość
zabaw sie chlopie :)

Gość gość
21:30 ciekawe czy byś chciała żeby twój facet się zabawił. On jest żonaty a baba bezczelna na pewno wie ze ma żonę a zarywa do niego

Gość gość
A kto ci kaze zostawiac robote z dnia na dzien? Szukaj po cichu, na spokojnie. Znajdziesz- zmienisz i po klopocie.

Gość gość
Mógłbym zmienić ale obawiam się ze na takim stanowisku nie mam szans. Musiałbym wziąć pewnie o wiele gorzej płatna

Gość gość
Pamiętaj, że baby są popier'dolone. Szefowa szuka bolca i jak jej odmówisz to uzna to za potwarz i będzie potem wykorzystywać swoją pozycję by cię niszczyć w pracy. Więc polecam byś wynajął jakiegoś bolca zastępczego. Są żigolaki do wynajęcia, którzy za odpowiednią sumę poderwą ją i zerżną jak sz'matę, a wtedy jej przejdzie ochota na ciebie i po kłopocie. :)

Gość gość
21:44 Hahaha padłam

Gość gość
Swietnie pomysl, tylko zigolak cie uratuje chopie!

Gość gość
Udawaj, że nie rozumiesz, o co jej chodzi, albo czasem udaj, że czegoś nie usłyszałeś. Jak się będzie pytała, jak w czymś wygląda, to mów, że nie znasz się na kobiecych ciuszkach, jak zapyta, czy Ci się podoba, to odpowiedz, że Tobie wszystkie kobiety się podobają, jak powie, że dobrze prowadzisz auto, to powiedz, że Twoja żona i teściowa też tak uważają, jak powie, że masz ładny krawat, to mów, że to żona kupiła Ci go na walentynki. No co Ty? Języka nie masz?