Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety od miłych i spokojnych facetów wolą zimnych sku'rwieli?

Polecane posty

Gość gość

dlaczego kobiety od miłych i spokojnych facetów wolą zimnych sku'rwieli?

Gość gość
Powiem ci prawdę, kobiety lubią dobrych, miłych i romantycznych ale takich którzy mają charakter i twardą dupę.

Gość gość
Natury nie oszukasz, tak zawsze było i będzie.

Gość gość
bo kobiety to ku'rwy!

Gość gość
powiem ci tak, te z roksy lubią każdego faceta który im zapłaci i tego się trzymam ;) nie zamierzam się zmieniać dla durnej baby i udawać kogoś kim nie jestem. wolę chodzić na ku'rwy niż udawać badboya. Tobie radzę czynić to samo.

Gość gość
Nieprawda. Ja szukam spokojnego, normalnego i co z tego? Po paru latach okazalo sie ze panicz ma spieprzony charakter i co mam teraz zrobic

Gość Maryyyś
Wole miłych i spokojnych. Męski wcale nie oznacza "bad-boya".

Gość Maryyyś
22:26 jak spieprzony?

Gość gość
Chyba mial jakies kompleksy i probowal sobie podniesc ego moim kosztem.wiele razy dzieki jego slowom czulam sie jak gowno

Gość Maryyyś
22:32 To uciekaj.... Bo prawdopodobnie to probyłem typu niska i niestabilna samoocena. Jeśli on nie widzi problemu w swoim zachowaniu, to się nie przebijesz.

Gość gość
Ucieklam dwa miesiace temu, ale nie wiem co dalej

Gość Maryyyś
Dalej.... spokojnie do przodu. Powoli. Odzyskaj wiarę w siebie. Będziesz ostrozniejsza. Życzę Ci z całego serca byś znalazła dobrego człowieka.

Gość gość
Nie lubia flakow z olejem

Gość am_Dyzio
kobieta sama nie wie czego chce, jednego dnia potrzebuje romantyka aby gwiazdy liczył na niebie a następnego dnia oczekuje na porządne rżnięcie vaginy , zerżnięta oczekuje na zaniesienie w lektyce do sklepu DOMODI aby przymierzyć sukienki i wybrać sukienki na koszt sponsora a w najbliższą sobotę już kobieta planuje spotkanie plenerowe z kumpelami aby się kumpelom pokazać w nowych sukienkach przy kawie i ciastku , tematy są znane na takich spotkaniach , czyli pokazać się w nowej sukience i nowych klapkach, za które zapłacił facet i 'obsmarować' faceta przed kumpelami, że jest sknera i ostatnie bydle, ciągle pracuje i nigdzie kobiety nie zaprasza i nawet nie ma ochoty na bzykanie , ciągle śpi a kumpelki doradzają w czasie spotkania przy kawie , rzuć tego frędzla ze schodów i będziesz wolna a Ela się odezwała wprost , - wezmę dziada do siebie na wychowanie na dwa tygodnie , wychowam dziada na porządnego faceta !

Gość gość
Maryyyś dziekuje Ci bardzo :)