Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BŁAGAM O POMOC!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam ogromny problem. Stanęłam przed wyborem szkoły średniej. Niejednokrotnie rozważam kierunek biologiczno chemiczny. Biologię lubię bardzo, mam z niej dobre oceny, na każdą lekcje biologii chodzę zadowolona i bardzo dużo z nich czerpię. Chemia- i tutaj zaczyna się mój koszmar. Z reakcjami chemicznymi leżę kompletnie, mało co rozumiem z chemii, mam z niej dwójkę. Zwracam się do was z poradą, czy spróbować swoich sił mimo własnych słabości? Rozmawiam z wieloma ludźmi i na ten profil idą niestety same asy. Osoby ze średnią 5.0 i wyżej. Strasznie mnie to zniechęca, jednak jestem pewna, że dałabym rade. Poznawanie otaczającego mnie swiata jak i mojego organizmu niesamowicie mnie ciekawi i z tym chciałabym wiązać swoje dalsze życie. Powiedzcie mi warto?

Gość gośćff
to prowo Janusza asiutki :D

Gość gość
Niejednokrotnie rozważam. Haha!

Gość gość
Naprawdę proszę o jakiekolwiek opinie, nie mam z kim w ogóle na ten temat porozmawiać, a głupie żarty w niczym mi nie pomagają.

Gość gość111111
PYTANIE DO AUTORKI TEMATU: Kiedy zmarli Twoi rodzice? Piszesz, że nie masz kogo się doradzić a więc rodziców też nie to znaczy że nie żyją :( Kondolencje :(

Gość gość
Byłem na bio chemii zrezygnowałem zmieniłem na informatykę matme i angielski ale to dlatego że było w klasie za dużo dziewczyn i jak się widzi 15 wstazek zamiast majtek siedząc z tyłu to pełne jaja codziennie, miałem dość.

Gość gość
23:23 to mogłeś na przerwach chodzić do ubikacji i sobie masować wacka autorka

Gość gość
Po prostu musiałabyś okresowo, albo stale chodzić na korki do kogoś, kto by ci tę chemię dokładnie wyjaśnił, tak od zera. Tez byłam kiepska z chemii, ni chooja nie mogłam tego pojąć. a jak już coś zrozumiałam, to i tak profesórka dawała mi ledwie trójczynę , mimo, że byłam obryta. To mnie kompletnie zniechęciło do tego przedmiotu. Byłam dobra z matmy, zdałam maturę na pięć, ale tylko dzięki koledze, który genialnie mi wszystko wkładał do łba. Za to byłam dobra z łaciny i generalnie języków obcych , serio , skończyłam germanistykę, na studiach rzecz jasna. Jeśli w przyszłości chcesz myśleć, n.p. o medycynie, to, nie ma zmiłuj, musisz brać dobre korki, z mojej klasy chyba sześć osób poszło na stomatologię lub lekarski, ale, zapewniam cię , do orłów nie należeli. Niestety, kasa, kasa, kasa....Spełniaj swoje marzenia, powodzenia :)

Gość gość
23:32, jakie korki? buty korki czy korki od butelek? autorka tematu

Gość gość
Ty, powyżej,idiotom dziękujemy.

Gość gość
23:47 nie jestem idiotka skórkozjadzie autorka tematu

Gość gość
Spróbuj, chemia nie jest wcale taka trudna jak się wydaje, wystarczy jak ktoś dobrze wytłumaczy, wtedy wszystko jest proste. Do odważnych świat należy