Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym najczęściej są zanieczyszczone siki kobiet?

Polecane posty

Gość gość

Zawsze się zastanawiam co jedzą 20% kobiet ,że np ich mocz jest pomarańczowy albo brunatny i źle smakuje? Jakie tabletki najczęściej stosujecie ,jakieś suplementy diety ,a może to jakieś dziwne jedzenie,chociaż to ostatnie to raczej faceci tak robią. Chciałbym wiedzieć,bo często mam problem z wypiciem takich sików ,a nie lubię wylewać.

Gość gość
Są to różnego rodzaju leki przeciwbólowe, środki antykoncepcyjne ,pigułki dzień po. To zmienia kolor moczu

Gość gość
np HIV

Gość gość
hiv nie przenosi sie poprzez mocz,bo nie zawiera komórek ,które mogłyby przenosić. Tak samo zresztą jak ślina i dlatego zabawa z piciem moczu jest dosyć bezpieczna, o ile mądrze prowadzona

Gość gość
ale jesli w moczu jest krew, co jest częste u kobiet to równiez i HIV się tam znajdzie :) Bawcie się dalej w rosyjska ruletkę:)

Gość gość
Jest krew,pływają tampony,podpaski,chusteczki. Tylko że mocznik zawarty w moczu ma pewną właściwość, zabija bakterie ,wirusy. Po drugie, ryzyko zarażenia jest wtedy jeśli masz uszkodzoną błonę w przełyku lub wrzody żołądka. No i mamy odpowiedź co nadaje pomarańczowy kolor moczu,to krew,a smak pozostaje bez zmian. Czyli bezpiecznie można pić tylko ten słomkowy. Nieraz mam ochotę na żucie zużytych tamponów,ale jeszcze nie próbowałem. Ciekawe jak smakuje.Chusteczki jak pływają to zawsze wyżuwam przed wyrzuceniem ,mniam ,mniam,nieraz ich pływa cała masa,nawet mam na zdjęciu. Ja na to mówię że kobiecy rosołek z chusteczek i tamponów i zawsze wypijam do dna

Gość gość
jeśli ma normalny smak, to jest krew z miesiączki. Jeśli smakuje ochydnie ,to jakieś tabletki i trzeba wylać

Gość marawstala
Nie wiem, po nocy tzw 1 sik powinien być ciemniejszy, ale kolejne będą przezroczyste... Przy stanach chorobowych mocz staje się metny

Gość marawstala
Kurcze, ale nie wiem jak smakuja, urynoterapia nie do końca mi odpowiada

Gość gość
sikająca kobieta to przepiękny widok , ciekawe czy one o tym wiedzą ?

Gość gość
I ta mina dziewczyny która widzi chłopaka który pije jej siki z kubka, haha!

Gość gość
widok piękny, ale największą satysfakcję przynosi dopiero wypicie złotego nektaru . Bo cóż z samego oglądania, to amatorszyzna. Dziwi mnie że ktoś to nagrywa,a niewielu pije,głupie. Ja nie oglądam ,tylko pije

Gość gość
przeważnie niczym i można pić śmiało. Czasem coś jest w minimalnym stężeniu i bez wpływu na nic. Lubisz to pij śmiało.

Gość gość
amfetamina, marihuana, czasem kokaina. Maryche rozpoznasz po słodkim smaku, ale te inne testerem narkotykowym, a ten jest drogi. Czy ktoś na forum umie poznać po smaku moczu obecnośc narkotyków?Albo w ogóle sam smak narkotyku rozpuszczonego w wodzie w małym stężeniu? Bo przydałaby mi się taka możliwość

Gość gość
Każda chemiczna tabletka czy lek to trucizna dla wątroby i innych organów! Nawet zwykłe badanie cipki może skończyć się zakażeniem nawet typu C wątroby. Dlatego zawsze mam męża podczas każdego badania czy zabiegu i porodu pilnuje sterylnosci i by nie było nieprawidłowości jak ta! !! " Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza."

Gość gość
Niestety tak jest że te tabletki są szkodliwe ,zatruwają organizm, przyćmiewają umysł. Ostatnio natrafiłem na mocz skażony lekami.Mała ilośc ,gorzkie było.Mało jadłem tego dnia i przez 3 dni mam odbicia ,bół brzucha po wodzie gazowanej. Czekam aż mi się zagoi żołądek. A co dziwne,przez rok picia moczu nie miałem takiej sytuacji ,żebym nie mógł pić wody gazowanej. Wpadka,głupia ,bo widziałem ,czułem smak i powinienem wypluć. Druga możliwa sytuacja, zatrucie helico bacter, dość powszechna bakteria ,50% ludzi to ma ,ale ona sprzyja pojawieniom się wrzodów żołądka przy nadmiernej produkcji kwasu solnego. Musi mi to przejść, bo jeśli naprawde mam niewielką nadżerkę w dwunastnicy,to wypicie obcego moczu może nawet zagrozić zakażeniem HIV ,w skrajnym przypadku. No bo to przedostaje się tylko przez krew. Ale szkoda strasznie,bo lubiłem tę zabawę i nieraz są całe litry płynu podobnego do piwa i smacznego i po tym nigdy nie miałem żadnych problemów z żołądkiem,bo takie coś jest zdrowe do picia. Najgorsze to takie gęste z czymś zmieszane,albo mętne lub brunatne,to w ogóle się nie nadaje