Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem...teściowa, mieszkanie z nią i niania do dziecka...jak rozwiązać

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy z tesciowa od kiedy wzieliśmy ślub, czyli października. W listopadzie urodziłam i będe chciała wrócic do pracy. Wprowadziliśmy się do niej do mieszkania którego jest właścicielką - 2 pokoje - więc wiadomo ze na niej lezą opłaty ale staram się ile mogę nie wchodzić jej w drogę. Chce wrócic do pracy i uznaliśmy że wezmiemy nianie. I tu sie okazalo ze tesciowa powiedziala ze jak nas stac na nianie to stac tez nas na oplaty w mieszkaniu. Zaszokowalo mnie to i nie wiem co teraz. Mialyscie moze taka sytuacje kiedyś? Nie wiem co robic. Ja do pracy musze wrocic a do zlobka nie chce dawac.

Gość gość
Tak, miałam - jak byłam dzieckiem.

Gość gość
A co w tym dziwnego darmozjadzie ze macie się dokładać do opłat? Kolejne provo

Gość gość
Helloł a niby dlaczego teściową na Was utrzymywać? Płacić za media które zuzywacie. No bez jaj.

Gość gość
Nie masz kosztów wynajmu, ale koszty opłat należy ponosić. Chyba korzystasz z gazu, wody, prądu?

Gość gość
Tylko że ona jest włascicielka i tak ponosiła większość ksoztów a my jestesmy młodzi i czy nie powinna chociaz tak nam pomóc? ZAWSZE jest tak że rodzina meza pomaga. A ona? Brak słów!!!

Gość gość
08:19 Nic nie powinna, i od kiedy biedaków nie mających własnego kąta ma być stać na nianię?

Gość gość
Po co się żenić i mieć dziecko jak się nie ma swojego mieszkania? Albo jak rodzice maja klitki?

Gość gość
Gowno, wymyśl cos lepszego.