Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asales

terapia psychologiczna

Polecane posty

Witam serdecznie dziewczyny ! Mam pytanie czy może któraś z was była na takiej terapii, ostatnio jakoś nie radzę sobie ze wszystkim i zawczasu wolę udać się do specjalisty, znalazłam tutaj taki gabinet: http://in-altum.com/ mają dużo specjalistów i właśnie oferują takie terapie, myślicie że warto? Może ktoś z was był i opisze swoje doświadczenia, będę wdzięczna za pomoc.

Gość gość
Ja kiedyś byłam na terapii w podobnym ośrodku,był to oddział dzienny tzn przez 3 miesiące od pn do pt jeździłam tam,akurat u mnie była terapia grupowa i bardzo byłam zadowolona,było to już jakieś 6 lat temu,a teraz tez korzystam z usług psychoterapeuty jakoś raz w miesiacu.Idz jeśli czujesz taka potrzebę i właśnie lepiej wcześniej niż przypląta się jakaś depresja czy coś innego.Powodzenia

Gość gość
Ja ze swoimi problemami poszłam do psychiatry i Tobie też polecam, bo terapia psychiatryczna czasami jest dużo lepsza niż psycholog. Ja poszłam do dr Zybert-Wijatkowskiej w MedArt i jestem bardzo z tego zadowlona. Pani doktor dała mi ogromne wsparcie i służy dobrą radą w każdym moim problemie. Polecam serdecznie.

Gość Roxette88

ja byłam na takiej terapii indywidulanej w swoim rodzinnym Mińsku Mazowieckim - Centrum psychologicznym Sens. Musiałam iść, ponieważ przestałam sobie radzić z problemami, które mnie po prostu otaczały. Otrzymałam fachową pomoc i wsparcie.