Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje zaniedbana kiedy jestem zaproacowana czy tez tak macie?

Polecane posty

Gość gość

Mam czasem takie dni ,ze musze pracowac np. po nocach, albo jakis wytezony okres na studiach i wtedy pomimo, ze staram sie dobrze wygladac to jednak mi nie wychodzi, faceci sie nie ogladaja zbytnio ( a jak jestem swieza i wypoczeta to czesto zwracaja wieksza uwage), i w ogole czuje sie wtedy beznadziejnie... Macie moze podobnie, czy potraficie wygladac ladnie niezaleznie od sytuacji?

Gość gość
Pewnie bez sił chęci jakiegokolwiek fitness ruchu i pewnie ma świadomość ze inne kobiety ktore maja. Lepsze warunki wyglądają o niebo lepiej

Gość gość
No wtedy nie mam takich sil zeby swietnie wygladac bo jestem przemeczona, tzn, zawsze dbam o np depilacje, makijaz czy ladny ubior, ale czasem przy zmeczeniu, ktore widac na twarzy to niewiele daje :O A jak jestem wypoczeta to od razu faceci sie na mnie patrza i czuje sie atrakcyjniejsza. Dlatego teraz jestem zdolowana przez sesje, bo jestem blada, zmeczona i jeszcze do tego czuje sie nieatrakcyjnie

Gość gość
O ruch tutaj raczej nie chodzi bo jak mam wiecej czasu to biegam itd. i z moja sylwetka nie jest tak zle. Nie zawsze tez jestem przepracowana, ale ostatnio tak i czuje sie z tym fatalnie, przez ostatnie dni np. nikt sie za mna nie oglada, czuje sie brzydko. A jeszcze z tydzien temu jak wygladalam lepiej to widzialam ze sie patrzyli. Atrakcyjnosc jest dla mnie wazna, choc wiadomo, ze nie jest to moj jedyny zyciowy cel