Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczarowana

Polecane posty

Gość gość

zaczarował mnie cudny mężczyzna ,ciągle o nim myślę i czuję się jak więzień własnego umysłu ,co zrobić żeby się tak nie zadręczać.?

Gość gość
Wyjdź z umysłu na zewnatrz, przestrzeń szaleństwa jest ogromna,znajdziesz gdzieś swoje miejsce.

Gość gość
To trudne. Też chcę zerwać taki kontakt, ale kiedy już chcę to zrobić, zaczynam się wycofywać. To chyba uzależnienie. Spróbój na początku kilka dni. Mi się udaje. Mam nadzieję, że to wygaśnie.

Gość gość
tylko jak to zrobić ?on śni mi się po nocach ,jest jak mój twin flames do tej pory nie spotkałam nikogo takiego...nie potrafię przestać o nim myśleć bo to tak jakby był częścią mnie.

Gość gość
16.49 dokładnie tak to wygląda jak uzależnienie tylko jak ma wygasnąć? u mnie trwa to ponad 8 lat a nawet dużo więcej tylko wtedy się jeszcze nie znaliśmy.

Gość gość
jak ktoś wyżej napisał ,to jest bardzo trudne.

Gość gość
Nie chcę się odcinać i nie chcę zapominać ale nie potrafię normalnie funkcjonować to mnie wyniszcza ..pewnie poczułabym się lepiej gdyby był obok ale na to nie mam szans raczej.

Gość gość
Ciągle szukam swojego miejsca i tej przestrzeni tylko obawiam się że nikt i nic nie jest w stanie zapełnić tej pustki.

Gość gość
Odrzuc iluzje, zostan tylko przy tym co rzeczywiste. Zdejmij rozowe okulary i zajmij sie soba.

Gość gość
Cały czas się sobą zajmuję,okularów różowych nie noszę,znam rzeczywistość dosadnie ,problem w tym że krwawi mi dusza.Można na chwilę poudawać że jest normalnie ale nie jest i już nigdy nie będzie bo to tak jakby ktoś pozbawił mnie połowy mnie samej.Organizuję sobie czas wikłam się w coraz to nowe zajęcia i pasje ale to i tak nie pomaga.

Gość gość
trudny czas,najgorzej w okresie letnim

Gość gość
Z tym problemem trzeba iść do egzorcysty. Wiem co mówię i mam pełną świadomość włożonego trudu w odcięcie się. Jak dotąd nic nie pomaga, no może na kilka godzin i problem wraca. To wygląda tak jak by ktoś zawładnął Twoją duszą. I nie skutkuje powiedzenie co z oczu to i z serca.

Gość gość
20 37 co ty bredzisz jestem osobą wierzącą nie życzę sobie! właśnie tego człowieka Bóg mi zesłał i czuję to wyraźnie,wiele dobrego mu zawdzięczam tylko nie możemy być razem.Bóg obiecał nam okazać swoją chwałę) ,tylko musimy być cierpliwi i ufać w Jego Boski plan.Ja ufam tylko źle tak z daleka od niego

Gość Pommmpek
A co zrobić żeby oczarować tak kobietę ??

Gość gość
trzeba odpisać na maila;-)

Gość gość
żartowałam,nic nie trzeba robić wystarczy być sobą;-)

Gość gość
który co drugi? ten jest mój a który jeszcze?;-)