Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat troche wstydliwy bo dotyczy alkowy

Polecane posty

Gość gość
Co kto lubi. Mnie to podnieca, a sperma smakuje.

Gość gość
Robię mężowi loda średnio przy co drugim seksi, czasem częściej. Po pierwsze podnieca mnie to, kiedy widzę, słyszę i czuję, że się rozkręca to sama robię się mokra. Po drugie to fajne urozmaicenie. Po trzecie sama lubię minetki, a że u mnie to dłuzej trwa to lubię się odwdzięczyć. No i po czwarte z penisa mojego męża (na szczęście) w trakcie seksu oralnego nic nie wypływa, zawsze jesteśmy po prysznicu i jest pyszny :D

Gość gość
Jakoś jak z pochwy wypływaja soki wasi partnerzy są to w stanie przełknąć, mało tego wielu pewnie nakręca, ale z was kłody.

Gość gość
Nooo, I jaka skromna ! :-D

Gość gość
kłoda bo nie lubi brac czegos czym sie sika do buzi?? dobre sobie :D za bardzo sie szanuje zeby robic loda :) a wy róbcie jesli tylko tym potraficie zatrzymac faceta :D

Gość gość
A facet wam lize wasze cipy z słonymi wydzielinami? ?? Podwójna moralność. Na szczęście jest wiele normalnych kobiet. Ps. Mam męża, 2 dzieci, po ślubie 11 lat i uwielbiamy seks oralny jako grę wstępna. Nikt się nie brzydzi i jest cudownie. Możecie zazdrościć sztywniary

Gość gość
Buahaha sztywniary bo twoja jedyna przyjemnoscia jest brac do geby ahahaha

Gość gość
Mnie dzisiaj zainspirowałyście.

Gość gość
Taaa, jakby wasze kuciapki smakowały czekoladą. Weź załóż smakowego kondoma i po sprawie, albo nie bierz żołądzi do ust, tylko obliż naokoło. I też mu będzie dobrze.

Gość gość
Ja też szanuję siebie, ba, szanuje mnie też mój mąż, mimo iż w sypialni obydwoje jesteśmy baaaardzo " niegrzeczni" ;)

Gość gość
A ja np nie lubie za bardzo robic, bo mnie twarz boli:) mozecie sie smiac, ale moj maz najbardziej lubi mocne ssanie i jest to dla mnie fizycznie meczace po prostu. Ale robie, nie za kazdym razem ale tak. Nie obrzydza mnie to, nawet lubie smak itd i mnie to kreci.

Gość gość
Tez to lubię, najpierw on mnie nakręca lizaniem cipki ,później jestem tak podniecona ze robie mu loda a wtedy przechodzimy do konkretów. Jest bosko. A jak wygląda piescicie swoich facetów jak omijanie najwrazliwsza cześć męskiego ciala? Całujecie ich po klacie? Hehe

Gość gość
Dobre hehe

Gość gość
Dobrze ze mam normalną żonę. Lubimy oboje pieszczoty oralne. Trzeba się dobrać nie wyobrażam sobie być z kobietą która tego nie lubi.