Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem za głupia na studia

Polecane posty

Gość gość

Dwa lata temu zdecydowałam się iść na filologię. Pierwszy rok jakoś poszedł, chociaż już w II semestrze musiałam wziąć warunek z gramatyki morfologii. Nie rozumiem żadnego rodzaju gramatyk, oczywiście lektorat z angielskiego też uwaliłam (w szkole średniej miałam jedną h tygodniowo ale nauczyciele nic takiego z nami nie robili), III semestr też przeszłam bez poprawek ale ponownie zawaliłam angielski. A teraz jestem na IV semestrze i uwaliłam już składnie (pozwolili poprawiać we wrześniu) i drugi przedmiot związany z gramatyką, staram się go poprawiać, podeszłam do poprawy I kolosa i nie zdałam. Ta prowadząca powiedziała, żebym rzuciła te studia. Mam problemy ze zwykłą gramatyką też. Czeka mnie dziekanka jak nie zdam jednego z tych przedmiotów. Czuję, że te studia są nie dla mnie ale już za dużo nerwów w to poświęciłam, czasu i pieniędzy rodziców. Zapowiada się dodatkowo na potrójne niezdanie z angielskiego. Przez to wszystko już wpadłam w doła jakiego nie miałam nigdy dotąd. Nie mam pomysłu na siebie, z myśleniem u mnie ciężko, nie jestem też ładna, nie mam szczęścia nawet w miłości. Mam dość

Gość gość
tu na pewno cię przyjmą autorko Uniwersytet Opolski www.uni.opole.pl/ Uniwersytet Opolski. Wydziały: Wydział Ekonomiczny, Wydział Filologiczny, Wydział Chemii, Wydział Teologiczny, Wydział Nauk Społecznych, Wydział ... Struktura Struktura - Uniwersytet Opolski. Oferty pracy Rektor Uniwersytetu Opolskiego na wniosek Dziekana Wydziału ... Uniwersytet Opolski - Rekrutacja Wybierz rekrutację - Zaloguj się - Aktualności - ... Studenci Studenci. Zdjęcie nagłówkowe otwierające podstronę: Studenci ... Kontakt Kontakt do jednostek UO. Kontakty do jednostek UO znajdziesz w ... Wydział Ekonomiczny Studia stacjonarne - Materiały dydaktyczne - Dziekanat - Kontakt

Gość gość
Uniwersytet Opolski | Studia | Kierunki studiów | Rekrutacja | Opinie www.otouczelnie.pl/uczelnia/79/Uniwersytet-Opolski Poznaj Uniwersytet Opolski. W jednym miejscu znajdziesz studia I i II stopnia, doktoranckie, podyplomowe, wydziały, kierunki studiów, zasady rekrutacji, ... Uniwersytet Opolski – Wikipedia, wolna encyklopedia https://pl.wikipedia.org/wiki/Uniwersytet_Opolski Uniwersytet Opolski (UO) – jeden z osiemnastu państwowych uniwersytetów w Polsce z siedzibą w Opolu. Powstał w 1994 roku w wyniku połączenia Wyższej ...

Gość gość
autorko idź na medycynę http://www.youtube.comWideo Tak się studiuje medycynę na Uniwersytecie Opolskim YouTube Video Więcej materiałów filmowych Media UO Indeks - Pismo Uniwersytetu Opolskiego Telewizja Studencka SETA RadioSygnały Gazeta Studencka Wydziały Wydział Chemii Wydział Ekonomiczny Wydział Filologiczny Wydział Matematyki, Fizyki i Informatyki Wydział Nauk Społecznych Wydział Prawa i Administracji Wydział Przyrodniczo-Techniczny Wydział Sztuki Wydział Teologiczny /watch?v=e2nj4_sZUdY&width=720&height=480

Gość gośćparassolka
zwróć się z prośbą do Boga jeśli jesteś osobą wierzącą ,On naprawdę pomaga.Intencje możesz przesłać tutaj..są to ludzie którzy modlą się za innych i wtedy dzieją się cuda.Mi już Jezus pomógł nie raz...nawet tą drogą;-)ON mówi do nas i podtrzymuje.Zobacz sama;-) https://youtu.be/d9VUNGvCNcY

Gość Maryja z Nazaretu2
no wiesz....spore masz te problemy.:( przemyslalas dobrze kierunek? wiedzialas z czym to sie je? filolgoie polską studiujesz?:) hmm...no rzuc te studia...za duze masz te zaleglosci...albo zasiegnij korepetycji u kogos kto to zaliczył...albo moze zrob sobie roczną przerwę (z byle jaką robotą,tak zeby coś tam rodzicom oddac kasy) i po roku przemeyslen idz na takie studia na ktoreych dasz rade. To sie czesto zdarza ze ktros wybiera zly kierunek. Wazne zeby sie nie poddawac i znalezc ten odpowiedni. Glowa do gory. Na studia nie jest nigdy za pozno. Nie ma co ciągnac kierunku, ktory nie jest twoja pasją,w ktorym sie kiepsko czujesz...z twoimi studiami ma byc zwiazana twoja kaiera zawodowa.Po co sie meczyc w czyms z czym ci nie idzie? PS.JA NIE MOWIE RZUC STUDIA...ALE ZMIEN KIERUNEK. COS ŁATWIJESZEGO W CZYM SIE DOBRZE CZUJESZ.

Gość mayczak
Nie musisz iść na studia, aby przyswajać nową wiedzę… Jeśli swoją przyszłość wiążesz w jakiś sposób z językiem angielskim, nie musisz iść na studia filologiczne. Równie dobrze możesz skorzystać z pomocy jednej ze szkół językowych… Świetnymi opiniami cieszy się ostatnimi czasy szkoła językowa https://www.speak-up.pl/angielski-dla-firm z którą można spotkać się w większych miastach Polski.