Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak powiedzieć matce ze mam problemy z narkotykami?

Polecane posty

Gość gość

witajcie. otóż tak, biorę narkotyki. mam z tym problem. znaczy nie uwazamzebym miała jakiś straszny z tym problem, ale zaważyłam ze od brania różnych kryształów typu MDMA i metaamfetaminy złe się czuje i nie panuj nad tym. moja matka nie wie ze t biorę. nigdy nie byłam przy niej pod wpływem, bo się bałam. ostatnio z nią poruszyłam ten temat, to usłyszałam, ze ona kamienowala takich ludzi, a gdyby jej dziecko brało narkotyki to by wyrzuciła je na zbity pysk, bo ci ludzie według niej nie zasługują na wsparcie i druga szanse:( wiecie co? przykro mi jest, a teraz nie dość ze jej się boje, bo jak się wyda, to mam przesrane, jednocześnie jej jeszcze nienawidzę, skoro nawet własne dziecko potraktowała by jak nakgorsze gowno. w sumie mnie to nie dziwi, bo zawsze miała wobec mnie wygórowane wymagania i już niejeden raz się na mnie zawiodła (głównie chodzi o szkole i oceny) chciała żebym zawsze miała pasek, nie znosiłam tej presji. teraz mam niskie poczucie własnej wartości, nienawidzę siebie, nie chce tego brać. wi ze pisząc to tutaj nie uzyskam żadnej sensownej rady, ale chociaż chce się wyżalić jak do ściany. ps: mam 17 lat, zaś w sierpniu kończę 18.

Gość gość
a i z góry przepraszam za błędy, literówki oraz powtórzenia, ale pisałam to z telefonu na emocjach