Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od dziś testuję na mężu taki plan, już są rezultaty

Polecane posty

Gość gość

Otóż wymyśliłam sobie, że będę obojętna, będę udawała, że jestem zamyslona kiedy coś do mnie mówi, jeśli będę go o coś pytać to tylko w kwestii dziecka. Będę ubierać się codziennie bardzo ładnie i przykuwajaco wzrok oraz make up będę robić mocniejszy. Będę więcej obserwować niż mówić, zero pretensji, zero gderania. Bo to i tak nie.przynosi żadnych efektów. Tylko ciągle chodziłam i narzekalam, prosiłam, ględzilam, ale koniec z tym. Skoro i tak nic to nie daje, nie będę się go czepiać. W końcu chodzi o same głupoty. ZROBIĘ inaczej. Będę go uwodzic i odrzucać. Będę niedostępna a jak mi się zacHce to zaskoczę go, zrobię mu loda a potem znów będę obojętna. Wkurza mnie ale porównując go do mężow moich koleżanek to on jest jednak najlepszy. Nawet jego fryzjerka chce mi go podkrasc, dobrze, że jest brzydsza ode mnie i nie w jego stylu. Jest.spoko mezem, ojcem cudownym ale wkurza mnie tym, że jest wybuchowy, narwany, czesto klocimy się bo źle sie zrozumiemy, czasami nie odpowiada mi jak go o coś pytam, strasznie mnie to wkurza, to takie lekceważące. Ma dobre serce ale jednak np w weekendy zwlaszcza niedziele gdzie ja chcę z nim spędzić to on ma swoje hobby, tzn mecze i ma mnie wtedy gdzies i ujezdza. Od dzis stosuję na nim wyżej opisana metodę i już powoli zacZyna dzialac. Co sądzicie

Gość gość
Ja bym mu loda nie zrobila na twoim miejscu. Za dobrze mu bedzie. Ja juz setki razy probowalam wprowadzic taki plan ale na mojego to nie dziala. Juz nie wiem co mam robic. Do tego rzucil robote!

Gość gość
Jak Cię najdzie, to niech on zrobi Ci minete, a nie Ty jemu loda

Gość gość
Prawdopodobnie coś tam wskórasz. Trochę się naszarpiesz, ale warto. U mnie podziałało laaaata temu.

Gość gość
u mnie tez dziala. ale na krotka mete.

Gość gość
Dorosłe kobiety, a takie gierki. Tylko po co?

Gość gość
Nie dotrwałam do fragmentu o lodach :P

Gość gość
Mądra z ciebie kobieta. Napisz za kolka tygodni jakie efekty

Gość gość
Dobre i na krótką metę. Potem się wymyśli coś innego

Gość gość
Oszalałaś? Chcesz się przestać czepiać, ładnie wyglądać i na dodatek jeszcze mu obciągać? Albo wcale seksu, albo tylko twój orgazm.

Gość gość
niedobra cipcia jesteś skarbie

Gość gość
Po prostu chcę być obojetna a z tym sexem to tylko jak mi sie zachce mocno.

Gość gość risowska
Ja tez tak zrobilam jakis czas temu. Mielismy kryzys ciagle klotnie w koncu zaczelam byc obojetna, sama z siebie nie zaczynalam rozmowy. Jak o cos zapytal to odpowadalam grzecznie i milo ale nic wiecej. Zajmowalam sie dzieckiem i swoimi sprawami, nie opowiadalam co robilismy zupelne minimum. Po tygodniu juz widzialam ze jest zdezorientowany i zaczyna wariowac pierwszy podchodzil przytulal sie ciagle powtarzal jak kocha jaka jeatem cudowna. Sex byl staralam sie zeby bylo super a po sexie spowrotem bylam zimna i niedostepna. Po 2tyg juz prawie na kolanach chodzil a rozmaeial ze mna tak milo abym sie tylko nie zdenerwowala. Polecam dobrze robisz nic tak nie wkurza jak obojetnosc

Gość gość
Ja nie mam szacunku do mężczyzn przed którymi trzeba odgrywać jakąś rólkę, aby zdobyć na chwilę ich zainteresowanie. Tak. Na chwilę. bo ileż można tak grać, tak sie na dłuższą metę nie da, bo by człowiek zwariował no i nawet i tym taki mąż w końcu się znudzi. Loda nie warto robić facetowi który ma kobietę za nic. Jest to forma upadlania się, uniżania. Uniżyć to sie można przed kimś kto sobie na to zasłużył swoim zachowaniem, a nie tylko tym, że jest.

Gość gość
Jak mu zrobisz loda to będzie tak jakbyś mu dała nagrode za to, że cię olewał. Głupota straszna.

Gość gość
"....będę się ubierać codziennie ładnie i przykuwajaco...." Czyli ze do tej pory nie ubieralas się ładnie codziennie? Biedny facet.

Gość gość
Nawet jego fryzjerka chce mi go podkrasc, dobrze, że jest brzydsza ode mnie i nie w jego stylu. xxx Oj, czasami można się bardzo z dziwić z tym stylem :-D

Gość gość
muszę sie zastosowć do twoich metod , tylko bez loda ,mój też dziad obojetny, ale jestem pewna że u nas to nie zadziała, 22 lata po ślubie 3 dzieci, namiętnośc dawno wygasła

Gość gość
Mężczyźni są za głupi by stosować jakieś metody. Ok, z tym lodem się wstrzymam, może faktycznie to nie bedzie dobre. Jednak na co.dzien.takich rzeczy mu nie robię i wcześniej pomyślałam,że to również dało by mu do myślenia. Autorka

Gość gość
No nie, na coto dzień ubieralam się normalnie, teraz się to znieni.

Gość gość
gość dziś Chyba właśnie odwrotnie. Oni są sobą i to kobiety koło nich skaczą, zabiegają, wymyślają jakieś głupie metody. Żałosne.

Gość gość
Ahaaaa Wczoraj wieczorem jak już przysZedł po kąpieli na łóżko spać, powiedział tak ... ja.ja Cieteż kocham... A ja na to... no tak tak... I poszłam spać Autorka

Gość gość
A ja sobie będę udawać kogoś, kim nie jestem. ZacZęło mnie to kręcić, na razie jest.super. Może już taka tajemnicza pozostanę hehe

Gość gość
9.26 nic dodać nic ująć.

Gość gość
gość dziś Mężczyźni są za głupi by stosować jakieś metody. Ok, z tym lodem się wstrzymam, może faktycznie to nie bedzie dobre. Jednak na co.dzien.takich rzeczy mu nie robię x To tym bardziej jak nagroda. Będzie ci się chciało seksu, to twój orgazm i go olej. Jak zostanie z twardzielem, to dopiero da mu do myślenia.

Gość gość
Mężczyźni są strasznie irytujący

Gość gość
Mój mąż tez jest taki obojętny a moja obojętność tez na niego działa. Faceci w ten sposób funkcjonują niestety