Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uderzył i wyzwal,a teraz się wypiera...

Polecane posty

Gość gość

Musze się chyba wyglądać bo w sumie nie mam komu.Od kilku tygodni miałam ciche dni z moim facetem.Od dawna ma problemy z bukmacherka i dowiedzialam się,ze dalej przegrywa cala kasę.Na każdy weekend uciekal do rodziców na działkę ,a ja siedzialam sama w domu.Seksu oczywiście od wielu tygodni zero,bo w sumie jak mam mieć ochotę skoro mam wrażenie,ze dom traktuje jak motel.On zresztą tez chęci nie wyraża.Dziś wróciłam z pracy,ugotowalam coś dobrego i potem chwile posiedzielismy.Zaproponowalam żebyśmy wyskoczyli z domu bo muszę dokupić cos do kolacji i przy okazji byśmy poszli na krotki spacer razem bo w koncu od tygodni nic razem nie robilismy.Czekam na niego ubrana,a on nic siedzi w telefonie.Mowie ze ide w takim razie sama.Wrocilam a on na mnie z morda ze będzie robił to co on chce,ze ma w dupie ze ja chce coś robić.Było mi przykro wykrzyczalam mu ze chciałam Milo spędzić czas,chciałam zrobić kolacje a on to popsul.Zaczął mi ublizac wiec go spoliczkowalam i kazalam sie wynosić.Wtedy on mnie mocno kilka razy uderzył w plecy po nogach,narobił siniakow i wyzwał od najgorszych.I to wszystko za to ze chciałam z nim pobyc chwile na spacerze.Wygarnal mi ze nie będzie ze mną chodził na żadne koncerty ,wyjscia itp bo ja chce.Ostatnio właśnie ze mną nie poszedł,kasa poszła w błoto.Takich historii mam milion.Napisalam do jego matki ze mam go dość i niech cos z nim zrobią.A najgorsze jest to ze właśnie hazard tak potrafi człowieka zniszczyć.Uderzył mnie wyzwał a po 10 sek się wypierał ze tego nie zrobił,ze jestem taka i owaka i zmyslam. Rozpisalam się,ale cierpie stalam się strzepkiem nerwow.I wiem ze to juz koniec,w sumie dla mnie lepiej.

Gość gość
Temat brzmi jak dzialanie kobiety. A tak z drugiej strony to jestes kretynka wiec masz mezczyzne kretyna.

Gość BenderBendingRodríguez
Prosta piłka...

Gość gość
Dzięki widocznie jestem kretynka.

Gość gość
Dziewczyno uciekaj od niego jak najszybciej i jak najdalej :/ Nikt nie ma prawa nikogo uderzyć a zwłaszcza ten śmieć Ciebie! Nie dziwię Ci się, że jesteś klebkiem nerwów :( kurwa nie rozumiem takich śmieci co niszczą kobiety w swoich związkach. Mam nadzieję, że dostanie on za to ciężki wpierdol oraz że Ty znajdziesz sobie kogoś z kim będziesz zawsze szczęśliwa :-)

Gość gość
Fakt,rzeczywiście w tytule jest forma żeńska.Niestety słownik zmienia mi słowa. Jego interesują tylko zakłady bukmacherskie,a to ja mi poszło na rozmowie o prace to juz nie.Zresztą przed rozmowa tez otrzymalam kilka "miłych" slow. Najgorsze ze każda rzecz która chciałam dobrze dla nas typu jakies wspólne wyjście obrocil przeciwko mnie.Ze nie będzie chodził gdzie ja chce.Szkoda ze sam nigdzie od dwóch lat mnie nie zabrał.No nic,i tak za dlugo wytrzymalam :)

Gość gość
Kobiety tez nizsza mezczyzn w zwiazkach a autorka najwyrazniej na nic lepszego nie zasluguje. Mamy z 10 mln mezczyzn w Polsce a ona i tak WYBRALA wybrakowany egzemplarz. Na wlasne zyczenie.

Gość gość
Akurat jak go wybralam był inny.Od kilku dni był aż za słodki i kochany,miałam wrażenie ze się stara.A dziś o cos takiego taki wybuch.Niestety coraz więcej przrgrywanej kasy robi tez swoje,ale go nie usprawiedliwiam.

Gość gość
gość dziś Przestan pieprzyc takie bzdury bo nikt.tobie w to nie uwierzy. Polecialas na burakaa jakim jest teraz tylko teraz zaczelo ci to przeszkadzac. Masz co chcialas i wstydu oszczedz robienia z.siebie ofiary.

Gość gość
czyli, autorko, poczulas sie urazona, zrobilo sie przykro... i to ma cie calkowicie usprawiedliwic, tak? wiec jego wrzaski rwniez sa w pelni usprawiedliwione, na pewno bylo mu przykro, ze sama gdzies polazlas. nie ma winnych, wszyscy sa usprawiedliwieni poprzez swoje poczucie krzywdy. dopuscilas sie rekoczynu, i sie dziwisz, ze dostalas dokladnie to samo? a od kiedy to swieta krowa jestes ze ci wszystko wolno? temat powinien brzmiec: "wyzywamy sie i bijemy, bo czujemy sie urazeni dzialaniami i czynami drugiej osoby, ALE JA JESTEM ZAWSZE OFIARA BO TAK I CH*J" jestescie siebie po prostu warci... 20:54 - NIKT NIE MA PRAWA NIKOGO UDERZYC - i na tym powinnas poprzestac. a tak zrobilas z siebie kretynke, "folwark zwierzecy" sie klania, ciekawe tylko dlaczego arbitralnie zaliczasz sie do tych "rowniejszych", ktorzy nadaja sobie sami(taka samojebka, he he) prawo do wyzywania innych i ustalania wyjatkow od rownosci (zwlaszcza ten smiec ciebie...). zenujaca jestes. oby twoje wlasne zyczenie innym zlego sprawiedliwie wrocilo do ciebie, na nic innego nie zaslugujesz.

Gość gość
Uciekaj! Będzie tylko gorzej

Gość gość
Uciekaj! Będzie tylko gorzej

Gość gość
Wspolczuje temu mezczyznie. Co musialo mu sie dziac, ze zrobil cos takiego. Zostaw go autorko bo go niszczysz.

Gość gość
Odejdź od niego, szkoda Twojego życia!

Gość gość
Sama polazlam bo ile można kogoś prosić o to żeby z Toba poszedł? Stalam dobre parę minut i pytalam czy idzie. Potem wykrzyczal ze nie będzie ze mną lazil,chociaż od tygodni na 5 min razem nigdzie nie wyszlismy.Dobra nieważne zresztą.Życzę wszystkim miłego wieczoru.

Gość gość
Czyli to ze jest hazardzista,woli przegrać wypłatę to jest ok? To ze mnie milion razy oszukal tez? Ja go niszcze? Dobra niech wam będzie.

Gość InLoveeeee
omg, ale tutaj ludzie jadem plują, niektórzy tez nie widza roznicy w spoliczkowaniu kogos a biciu po plecach no prosze was.... wy wszystkie jestescie takie swiete krowy, prawda jest taka ze na poczatku zwiazek jest inny, kazda strona sie stara i nie ujawnia wszystkich swoich wad...no ale dobrze ze przejzalas na oczy, zostaw go poki nie jest za pozno bo on na Ciebie nie zasluguje, pewnie bedzie potem blagal zebys wrocila, ale pod zadnym pozorem tego nie rob bo i tak bedzie po czasie tak samo a jesli nie bedzie blagal to widocznie mial cie gdzies. Jest naprawde bardzo duzo fajnych facetow, poco psuc sobie i tak krotkie zycie przez jakiegos gnojka.

Gość gość
kazda polka lubi byc bita po mordzie, wtedy czuje sie kochana przez swojego Pana i Wladce. Takze dziewczyny strzal w morde i na kolana do ssania

Gość gość
Dostał z plaskacza bo mnie obrazal,moich rodziców tez.Ile można takich rzeczy słuchać? Tym bardziej,ze w tym tygodniu znów wyszło na jaw jego kolejne oszustwo,a ja chac dobrze zostalam najgorszym zlem na świecie.Ok tematu nie było,chciałam poprostu zrzucić z siebie emocje.Pozdrawiam

Gość gość
Jezeli to nie maz to niczego nie ratuj i odejdz, nie warto. Zaslugujesz na prawdziwa milosc a taka nie rani.

Gość gość
no ciezki typ nie ma co moze wiecej powienien tych lisci dostac aby zrozumiec ze jest hazardzistą i wydaje kase, odejdz od niego i tyle i nie wracaj powiedz mu ze musi sie leczyc i psychiatrycznie i od uzależnień. Nie bierz do siebie bzdurnych komentarzy, jestem mężczyzną i moge Ci napisac że to koniec a jak zostaniesz bedzie jeszcze gorzej

Gość gość
21.49 dziękuje Jego rodzina wie o jego nałogu i razem wspólnymi siłami wyslalismy go na terapie na która pochodził miesiac.Oni temat zawineli pod dywan,a on się rozkrecil.Juz go spakowalam,szkoda życia choć bardzo boli ze dla drugiego człowieka wydawanie całej pensji i czasu na zakłady bukmacherskie jest wazniejsze niz drugi człowiek.

Gość gość
On jest uzalezniony a ty nie jestes niczemu winna.