Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam narzeczoną, pragnę innej kobiety fizycznie

Polecane posty

Gość gość

Mam prawie 24 lata. Pracuję w firmie, która zatrudnia ok 50 osób. Od 4 lat jestem w związku, planuję ślub w 2020. Kocham swoją dziewczynę. Sytuacja skomplikowała się bo kierowniczka doszła do wniosku, że nas poprzesadza i tak siedzę koło dziewczyny 30 lat. Ma charakterek, jest zołzą :) uwielbiamy sobie dogryzać na rózne tematy, żartujemy też na seksualne tematy. Jest blondynką, ma duży biust, z wyglądu normalna. Problem polega na tym, że kręci mnie fizycznie mimo że jest sporo starsza ode mnie...I tu pytanie - czy ona sczai się że na nią lecę? Uwielbiam jej dogryzać, momentami wychodzi ze mnie cham i prostak, tym kamufluję że mi się podoba i chętnie bym ją zerżnał. Lubię rzucić szoinistycznym żarcikiem, dogryżć jej na temat jej beznadziejnej jazdy samochodem. Czasami bywam pomocny, tzn. tłumaczę jej pewne sprawy zawodowe bo czasem nie ogarnia :) I pytanie - czy takie zachowania zdradzają, że chętnie bym ją bzyknął żeby była jasność - nigdy nie zdradzę dziewczyny, fantazji na jej temat nigdy nie przeniosę do realu. Czy to widać, że coś jest na rzeczy z moej strony?

Gość gość
sporo starsza hahahahaha babcia :D normalnie

Gość gość
wolna czy mężatka?

Gość gość
zrób dobry uczynek i zostaw swoją narzeczoną, niech znajdzie sobie normalnego faceta :)

Gość gość
wolna. Kocham dziewczynę

Gość gość
myslec sobie mozesz, czyny to co innego. A to co sobie ona mysli to czy to wazne, moze sobie wyobrazac co chce, pewne rzeczy ciezko ukryc i co z tym zrobisz.

Gość gość
jakiś chuj zasmieca głowną więc bede podnosil temat i proszę o odpowiedzi głownie kobiety

Gość gość
W jakim celu robisz z siebie idiote skoro nawet jej nie bzykniesz?

Gość gość
Masz na nią ochotę, Ty wiesz, zrobiłbyś to! Boisz się tylko, by nie dotarło do narzeczonej...

Gość gość
czemu idiotę? jestem zwyczajnie czasem wredny dla niej np dzis powedziała ze w okularach wygladałaby inteligentnie (nosi soczewki) a ja jej dopierdoliłem ze nic jej nie pomoże :P

Gość gość
Fajnie wiedziec, ze sa jeszcze faceci, ktorzy potrafia panowac nad swoimi popedami i maja jakies zasady :)

Gość gość
Z fizycznych aspektów to jedyne na co sobie pozwalam wobec niej to czasem w przelocie dotkne jej reki niby przypadkiem czy dam się napić ze wojego kubka oczywiście potem jej sliny nie wycieram :P

Gość gość
sorry robisz z siebie głupa i to widać :O

Gość gość
a to widać?

Gość gość
Prostackie teksty, jestes prostym debilem

Gość brokensaaajd89
ja tez mam 30 lat...jw pracy pelno mam studnetów...oni tez sie przymilają,zakladaja mi nawet kurtkę ,otwieraja drzwi:) ja nimi gardzę :) jesli nie jestes atrakcyjnym przystojnym zadbanym facetem...to ona ma cie w dopie. z tego co piszesz...wg mnie,w moim mniemaniu. ona traktuje cie jak chama,buca ,prostaka.,mlodszego tępaka. Nigdy w zyciu ona nie pomysli ze jakis mlodszy cham ma na nia ochotę. a nawet jesli tak pomysli...to ONA CIE NIE TKNIE.

Gość gość
30 stka i wolna...nonono. moze ona na ciebie poluje :p desperatka.

Gość gość
nie. ma mnie w dupie lubi facet ów z kasą