Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Doznaliście jakichś krzywd w szkole?

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj tak jakoś naszło mnie na takie stare wspomnienia i zrobiło mi się trochę przykro... pamietam jak byłam w podstawówce moim rodzicom naprawdę się nie przelewało i chodziłam w starych ubraniach, miałam tez problemy ze zdrowiem co przełożyło się na trądzik i przetłuszczające się szybko włosy pomimo dbania o higienę. Z tego powodu zarówno dziewczyny jaki i chłopaki mi strasznie dokuczali i wyśmiewali się ze mnie ze jestem brzydka, nie dbam o siebie i moi rodzice są głupi i tak samo brzydcy. Bardzo wpłynęło to na moja samo ocenę i potem w gimnazjum dokuczali mi znowu ze jestem wycofana i nie odzywam się dużo, przyjaciół tez nie udało mi się żadnych poznać. Nie miałam tez wsparcia u wychowawczyni która lubiła głośne i przebojowe osoby wiec nie rozumiała mnie. Dopiero wszystko zmieniło się jak poszłam do liceum. Nabrałam pewności siebie, sytuacja finansowa moich rodzicow bardzo się poprawiła i od tamtego czasu do dziś nie mam problemu z ludźmi. Wiem tez, ze moi dawni prześladowcy albo zakończyli edukacje na gimnazjum, cześć potrafiała do ośrodków wychowawczych, jedna z dziewczyn zmieniała szkole bo klasa się nad nią pastwiła (można powiedzieć ze karma wróciła, bo wcześniej robiła to samo ze mną.) A wy? Mieliście tego typu sytuacje? Jak teraz do tego podchodzicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować