Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna Cz

Pomoc terapeutyczna

Polecane posty

Gość Justyna Cz

Potrzebuję pilnie pomocy dobrego psychoterapeuty i zależy mi na konkretnie prowadzonej psychoterapii. Mam problemy po stracie bliskiej osoby, nie mogę się pozbierać. Muszę coś ze sobą zrobić i z moimi myślami.

Gość Emilka M
Droga Justyno! Szczerze mogę Cię zachęcić do umówienia się na prywatną wizytę do cieszącego się dobrą renomą w Rumi psychiatry, psychoterapeuty dr. Piotra Sowińskiego. Na pewno Cię nie zawiedzie. Ja jestem bardzo zadowolona z jego metod leczenia. Pan Sowiński jest osobą o dużym doświadczeniu i potrafi z wyczuciem zaangażować się w problemy cierpiącej osoby. Ma ogromną wiedzę i warsztat psychotechnik. Korzystałam z sesji psychoterapeutycznych prowadzonych w bardzo ciekawy sposób, dużo się na nich dowiedziałam o procesach myślowych, wyzwoliłam swoje mroczne myśli i poznałam jak panować nad emocjami i zachowaniami.

Gość gość
Nie ważne gdzie mieszkasz! Możesz przecież skorzystać z terapii online, ostatni stało się to bardzo modne.. ja na czas urlopu umówiłam sobie wideokonsultacje i to wszystko w PsychoMedic!

Gość Elżbieta L
Bezpośredni kontakt z psychoterapeutą to coś więcej niż rozmowy online. Tu chodzi o nawiązanie nici zrozumienia, wczucie się w sytuację, porozmawianie o problemach, obawach, wątpliwościach i konkretne metody rozwiązujące psychiczne zaburzenia. Takie relacje między psychoterapeutą a pacjentem budują poczucie, że nie jesteśmy sami w chwilach kryzysu. Moje przekonanie opieram o przebytą psychoterapię u bardzo dobrego lekarza P. Sowińskiego, który jest polecany bo profesjonalnie podchodzi do pacjenta i angażuje się w procesy terapii i leczenia, daje nadzieję na powrót do zdrowia i życia.

Gość Jurek L
Moje małżeństwo doprowadziło mnie po wielu latach do zupełnego rozstroju nerwowego, depresji, otepienia i braku chęci do życia i działania. Kolega namówił mnie do wizyty u psychoterapeuty dr. P. Sowińskiego. Muszę przyznać, że psychoterapia u tego lekarza spowodowała zmianę mojego myślenia oraz nabrałem zdrowego dystansu do niektórych spraw rodzinnych i małżeńskich. Dzięki pomocy pana doktora zrozumiałem, że muszę coś zmienić w swoim i przewartościować. Psychoterapia wzmocniła mnie, uwierzyłem, że jestem wartościowym człowiekiem i zmotywowała mnie do działań.

Gość gość
Z tego wynika że malzenstwo zaszkodziło wam na glowe i po co komu na sile to bylo

Gość Jadwiga 60
Rozumiem Cię w zupełności, bo sama po śmierci mojego drugiego męża czułam się tak osamotniona i zagubiona, że też szukałam wsparcia bliskich osób, a nawet pomocy specjalisty. Sama poszukałam mgr I. Maślankowską, bardzo dobrą, kompetentną osobę o dużych możliwościach psychoterapeutycznych. Doceniam jej pomoc i skuteczność. Po terapii łatwiej było mi się pozbierać i odnaleźć sens życia.

Gość Kinia L
Jestem po psychoterapii u dr. P. Sowińskiego i mogę podkreślić, że nie żałuję wydanych pieniędzy na sesje. Konkretne działania i formy pomocy przyczyniły się do mojego odprężenia umysłowego, do wyciszenia różnych objawów zaburzeń neurologicznych oraz wzmocnienia psychicznego. Pan Piotr posiada umiejętności za które go szczególnie cenię; potrafił zbudować ze mną relację, w której czułam się rozumiana, ufna. Od pierwszej wizyty mojemu terapeucie wierzyłam, że może mi pomóc i czułam, że jest „po mojej stronie”. Szczerze polecam

Gość Dżasta90
Walczyłam z moją manią prześladowczą wiele lat. Pomoc znalazłam u doktora Sowińskiego. Wspaniały specjalista, godny polecenia. Troszczy się o pacjenta i ma indywidualne podejście.

Gość JinxM

Ja sie blakalam od psychiatry do psychologa i tak dalej i dopiero na sesjach u pana Piotra Sowińskiego dostałam należyta opiekę. Z calego serca polecam tego lekarza, doswiadczony, empatyczny i nie mialam nigdy problemow z umowieniem kolejnej wizyty.

Gość KrolowaKatarzyna

Po moim rozwodzie bylam rozbita na 1000 kawalkow.. tez szukalam pomocy lekarskiej, znalazlam bardzo dobrego lekarza - Piotra Sowinskiego, i pomogl mi uporac sie z depresja i trauma.