Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donialonia

Delikatny patol w moim pokoju

Polecane posty

Gość Donialonia
Bylam z nim na bilardzie było fajnie wypiliśmy sporo aż był zdziwiony ze w środku tygodnia tak się wyluzowalam. Wystarczyło ze co chwile spoglądałam mu w oczy a juz widziałam ze to bedzie proste. W domu byliśmy po 22 ojciec juz kimal moja matka dyżur na noc. Jak zawsze rozebrałam sie w łazience i wchodzę do pokoju w samej bieliźnie z koszulka w reku. Tylko że miałam na sobie swój najładniejszy zestaw jaki mam krwisto czerwony stanik i stringi, koronki swarovski i te sprawy. Widziałam na lustrze od szafy że bezczelnie lampi się na mój tyłek wiec się nie spieszyłam bo o to mi chodziło. Bałam się to powiedzieć ale wydusiłam: Ale jestem padnięta może masażyk byś zrobił księżniczce hehe ? Jasne jak chcesz. Położyłam się na brzuchu podałam mu balsam. Rozpięłam stanik. On juz chyba wiedział co się święci tylko czekał na moje sygnaly. Polał na plecy, i zaczął masować. Specem nie jest ale spoko, mowie a reszta to co leniuchu. Polal mi na uda tez i zaczal masowac. Doszedl do posladkow i mowie przesun paseczki jak ci przeszkadza i zaczal masowac pupcie. I juz zaczelam swirowac. Nic już nie mowilam sam sie rozkrecal. Rozchylilam troche nogi i tak po udach lapka dochodzil wysoko az dotykal niby niechcacy mojej pipki coraz bardziej, normalnie bym zwarła nogi co by oznaczało że przesadził i się zagalopował A ja za kazdym razem jak mnie tam smyrnal celowo cicho mruknęłam juz dawno byłam tam mokra doskonale to poczuł na palcach. I czuje po chwili ze mizia mi .... tylko i się pyta tu też? Ja yhy też i juz za chwilę czuje jak mi wpycha 2 paluchy i powoli palcuje. Odgięłam rękę do tyłu i na ślepo złapałam go za fiutka i ruszałam łapką. Zdjął majty. Lezalam na brzuchu podniosłam lekko pupe on rozsunął stringi i wszedl we mnie. Wlozylam buzie w poduche bo ledwo tłumiłam jęczenie. Bzykał mnie z 10 min tylko i w jednej pozycji, potem szybko sie przekręciłam podal mi zebym dokńczyła buzią. Wybiegl do kibelka wrocil poszłam ja sie przemyc. Mowi i co teraz, ja mowie no cisza tak? On jasne. Polozylismy sie do swoich łóżek. Ja nie moglam zasnąć. Tak to wyglądało. Nie żałuje ale też nie wiem co będzie dalej. Sama tego chciałam i to dostałam. Nie wiem czy będzie jeszcze coś kiedyś.

Gość Szermin
Jeżeli tak było, to powiem ci że podstępna z ciebie lisiczka. Fartło mu sie.

Gość Donialonia
Podstępna? to była proste tanie i bezczelne. To ty kobiet nie znasz do czego potrafią byc zdolne, jak chcą zdobyć faceta...

Gość gość
10 minut jak na wyposzczonego onanistę to nadzwyczajny wynik.

Gość Donialonia
To fakt, ale za to dziś nad ranem „odrobil” Spodziewałam się tego. Wrócił z baletów koło 3, ja w sumie też jeszcze lekko na fazce byłam. Zobaczył że sie przebudzilam odkrył kołdrę i odrazu zaczął się ze mną całować i dobierać do mnie. Oczywiście mu pozwoliłam, znowu nie miał gumy, wiec pozwolilam zabrac mu się do pupy. I tak mnie zmasakrował że dziś od rana nogi mi się trzęsą. Ja p.... to chore ale caly czas chce mi sie wiecej jak nigdy. A miałam dużo lepszych kochanków i tak mnie nie ciagnelo.

Gość gość
No wiadomo że ciągnie, zakazany owoc smakuje lepiej. Ja bym nawet z gumką bała się z nim bzykać, ewentualna katastrofa typu pęknieta guma czy coś to pozamiatane masz życie. Już pozostancie przy tym oralnych zabawach lub pupie jak piszesz.

Gość gość
I jak, bzykacie się regularnie ?

Gość Donialonia
Może nie regularnie, ale tak. Jutro właśnie wyprowadza się z mojego pokoju. Ale to raczej nic nie zmieni. Jedynie nie bedzie lodzika na sen ze tak powiem.

Gość gość
Gość

Gość Donialonia
Umówiliśmy się że jak ktoś jest w domu to absolutnie nie. Dzis od rana jesteśmy nad morzem, sami. I zamiast się od rana opalać, to po przjezdzie kupiliśmy dobre trunki popijamy drinki i się bzykamy co chwile. Do tej pory ani razu z obu stron nie padło ani odrobiny jakiegokolwiek uczucia czy zauroczenia. I bardzo dobrze. Sam rano powiedział że długo czekał aż sami będziemy, i rzeczywiście wyprawia ze mną co chce od rana. Zamiast z morza wrócić opalona po 3 dniach, to wrócę blada, na mega kacu i z bolacym tyłkiem. Czyba ze nas baba wywali z pokoju wczesniej za moje krzyki od rana...

Gość gość
No to sobie ulżycie wreszcie, starzy was puscili? i czemu cie boli tyłek? hehe

Gość Donialonia
Starzy myślą że do niego tam mają dojechać nasi wspólni znajomi wieczorem itp. taki kit. A no ulżymy właśnie leze zmasakrowana na leżaku i testuje internet, a on poszdł do sklepu. A no pupcia boli po alkoholu ma zawsze wiekszą ochotę na sex analny, a on dobrze o tym wie i robi swoje :)

Gość gość
Fajna laska z ciebie, nie pi.... głupot tylko mówisz jak jest.

Gość gość
Dokładnie żadne pokrewieństwo, a możecie sobie pomôć wzajemnie. Idealna opcja tylko musicie uważać żeby przypału nie mieć

Gość gość
Petarda oferta. Masz caly czas pod reka laske ktora jeszcze chce sie z taba bzykac bez zobowiazan klutni zazdrosci. Jeszcze lubi w pupe wygral koles na loterii

Gość gość
no i jak ma sie sprawa? robicie to w dalszym ciagu?