Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rower stacjonarny

Polecane posty

Gość gość

Witam. Czy któraś schudła, jeżdżąc na rowerku? Czekam na wszelkie sugestie.

Chudnięcie to kwestia regularnych ćwiczeń i odpowiedniej diety. Nie tylko tego, że będziesz śmigać na rowerze stacjonarnym. Ja preferuję ćwiczenia tlenowe - biegam, chodzę na orbitrek, do tego jem dużo owoców i warzyw, małe posiłki, ale często. I efekty są :)

Gość gość
Czy to prawda, że trzeba jeździć przynajmniej 50 minut dziennie??

Gość Margi33
Ja akurat znalazłam fajny rower na stronie domenasportowa.pl zainwestowałam i teraz przy fajnej pogodzie jeżdżę około 2 godzin na rowerze i właściwe udało mi się zrzucić trochę na wadzę więc polecam może pójść w tą stronę.

Gość gość
Jeśli masz w domu to super sprawa przy ogadaniu tv. Jeśli chodzi o mnie to najlepsze efekty daje mi trening z Lucy wyndham-read. Zobacz na yt jej 7 minutowe ćwiczenia na różne części ciala. Ja po 2 tygodniach 20 minut dziennie widzę dużą różnicę

Gość gość
Tez myslalam, ze z rowerkiem stacjonarnym bedzie tak super i przekonalam sie, ze to mega nudna sprawa. Wole zwykle rower w plenerze i bieganie

Gość toona000
Kupiłam jakiś rok temu i jestem mega zadowolona. Schudłam 16 kilo z rowerkiem, lekką dietą i iqgreen. Super poprawił mi się po tym metabolizm, więc spalanie było efektywniejsze.

Gość andzelika565
Rowerek pomaga, mi pomógł zrzucić trochę ciałka tam gdzie chciałam :) warto zainwestować w taki sprzęt, często można też znaleźć dobry rowerek za małe pinieądze, w sklepach sportowych są często promocje spore, np tu https://www.domenasportowa.pl/

Gość Lukijasa
też zamówiłam z tego sklepu rowerek stacjonarny kiedyś, często jesienią i zimą ćwiczę, daje efekty w moim przypadku gdy trzymam dobrą dietę i ćwiczę na nim

Każda forma ruchu jest dobra 🙂

Ja zaczynam swoją przygodę z rowerkiem stacjonarnym do tego trochę skakanki na początku i dorzuciłam ćwiczenia na boczki z Tiffany Rothe 😉

Nie nastawiam się na początku na gubienie kilogramów, zmierzyłam się w kilku miejscach i zrobię to ponownie za miesiąc 😉