Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gratulacje dla dziadków

Polecane posty

Gość gość

Z okazji narodzin wnukow są trochę dziwne. Tak samo jak dziadkowie dziękuja nowych rodziców jakby oni mieli dziecka żeby dziadkom przynieść jakaś korzyść. "dziękuję za wnuki" co to jest w ogóle

Gość gość
Kurtuazja to jest.

Gość gość
Tak samo dziwne jest, jak facet dziękuje kobiecie, zato, ze „dała mu dziecko”. Śmieszy mnie to

Gość gość
Kurtuazja jest dziękować rodziców młodych za wnuków? Przecież nie urodzili im to nie ma co dziękować. Tak samo jest śmieszne kiedy ktoś komentuje "o jaki śliczny!" i od razu babcia/dziadek mówi dziękuję zamiast pozwolić młodym dziękować. Faktycznie jest to tez dziwne kiedy facet dziękuje

Gość gość
gość dziś A dlaczego rodzice mają dziękować? To jakaś ich specjalna zasługa, że śliczny. I tak naprawdę w ogóle gratulacje z okazji narodzin dziecka są dziwne. Tak jakby to było jakimś osiągnięciem. A to zwykła fizjologia jest, wszystkie zwierzęta rodzą.

Gość gość
12:55 cała ta gratulacje jest dziwna ale wydaje mi się że rodzice już mają podziękować w takiej sytuacji bo to oni stworzyli ta istotke. Dlatego jest to dziwne kiedy dziadkowie dziękuja bo oni nic takiego nie robili.

Gość gość
Dziadkom powinno się dziękować, bo mogli w oknie życia zostawić i gowno byłoby z wnukow

Gość gość
13:38 ciekawa jestem jakim prawem