Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Allien

Chłopak zakochał się w innej.

Polecane posty

Cześć, po 6,5 latach związku mój chłopak zadzwonił do mnie pod wpływem alkoholu i oznajmił,że zakochał się w innej dziewczynie,a mnie już nie kocha. Dodam,że mamy po 24 lata. Gdy to usłyszałam dostałam ataku szału, to był cios w samo serce. Nie spodziewałam się tego. Mieliśmy wspólne plany, razem zbieraliśmy na samochód,mieliśmy założyć firmę. Na następny dzień od tego zdarzenia dzwonił do mnie parę razy,ale ja nie odbierałam, nie chciałam go znać, na samą myśl o nim robiło mi się niedobrze. Nawet jego mama do mnie dzwoniła,żebym się z nim pogodziła, bo on ciągle płacze. Nie rozmawiałam z nim wogóle. Od tamtej pory już się więcej nie odezwał. Nie wiem co mam myśleć, czy on mnie kocha? czy po pijaku zmyślił tą historię,tylko po co? jestem w złym stanie psychicznym jak i fizycznym. Dziewczyny, czy miałyście podobną sytuację?

Gość czizas
najlepiej popros mame zeby z nim porozmawiala, potem niech to przekaze kolezance, ktora nastepnie powtorzy tobie. ty natomiast przeslij odpowiedz przez wujka siotry kolezanki, i juz bedziesz wiedziala na czym stoisz

Gość gość
No po pijaku to zwykle każdy jest szczery... Decyzja należy do ciebie. Myślę że on chciałby do ciebie wrócić skoro tego żałował. Ale czy to coś zmieni w jego sercu? Ja bym nie mogła siebie oszukiwac i tak jak ty odeszła. Gdyby np to był żart to raczej nie zerwałby kontaktu. A tak wie ze jest winny i ze zniszczył was.

Gość gość
Z pijakami sie nie gada przez telefon.

Gość gość
14.54 dokładnie. Nie ludz sie, on po pijaku powiedzial cos czego do tej pory nie miał odwagi na trzeźwo powiedzieć. Po czym zerwał kontakt- to mówi samo za siebie. Zakochał się w innej a teraz placze- może dlatego ze ta druga go nie chce? Jeśli będzie chciał wrócić to wiedz ze jesteś opcja B, wróci jak z tamta mu nie wyjdzie a i tak będzie miał tamta w sercu i będzie ją rozpamietywal. Stało się, nic nie zrobisz. Odetnij sie, nie kontaktuj się z nim, z czasem zapomnisz i znajdziesz innego.

Gość gość
Kurcze ciężki temat... Ale... Miałam podobna sytuację, trochę inna. Chłopak pisał mi po pijaku że mnie kocha ale tylko jako przyjaciółkę... Po czym po 2 dniach przemyślał to wszystko i dziś przeprasza za to, bo miał metlik w głowie i po prostu nie wiedział do końca co pisze... Teraz wiem już ze jest to chłopak który kocha mnie nad życie... Bo ostatnie sytuacje pokazały że mu na mnie zależy, jedna sprawa sprawiła nawet ze wymiekl rozolakal się i powiedział że nie chce mnie stracić(proszę nie oceniać bo sprawa poważna i nie jeden by nie dał rady zgrywac twardziela). Myślę, że on nie był do końca świadomy co ci mówi i że teraz tego żałuję. Pogadaj z nim szczerze...gdyby nie chciał z tobą być to teraz by nie starał się żebyś wróciła do niego... W związku bywają kryzysy.

Gość V12
Tak już jest jak dziecko sięgnie po alkohol ...

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć co on o Tobie myśli, co czuje, czy jest szansa na to aby było jak dawniej, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Niektórzy nie powinni zabierać głosu w temacie...

Gość gość
10.32 jacy niektórzy? Nie widzę tu nie stosownych, szczeniackich wpisów