Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje dziecko woli opiekunkę niż mnie

Polecane posty

Gość gość

jak wracam z pracy nawet mnie nie zauważa, a jak opiekunka wychodzi ryczy, że go słychać na całej ulicy. Kiedy ja wychodzę do pracy nie ma problemu. W weekend cały czas pyta o nianie, powtarza ciagle ,,nana, nana''. Jestem załamana.

Gość gość
Dużo z nią przebywa , to dobrze, że ja lubi. Najważniejsze, że dziecko jest dobrze zaoopiekowane i szczęśliwe. Dla Ciebie to może jest trudne, ale dziecko Cię kocha tak samo mocno jak Ty je. Nie martw się;)

Gość gość
No tak to jest. Ja pracowałam jako niania i dzieci nieraz wisiały na szyi i nie chciały zejść. A w weekend wypytywaly o mnie. Teraz mam swoje dzieci i nie oddam je nianiom, żłobka. Pójdą do przedszkola jak będą miały 3l na 5h.

Gość gość
No niby dobrze że z niania czuje się dobrze, ale źle, że przy mamie się już tak nie czuje...

Gość gośćktos123123
Ile dziecko ma lat?

Gość gość
Dziwisz się ? Juz sam początek twego postu ,że jak opiekunka wychodzi to "RYCZY " jak tak można napisać o własnym dziecku ? Ryczy to krowa w oborze !! A jak całe dnie dziecko jest z opiekunką to chyba nic dziwnego prawda? Ona więcej uwagi poświęca dziecku a Ty robisz karierę ... Mnie WCALE nie dziwi zachowanie dziecka. Niania zapewne sie bawi , chodzi na spacery a Ty pewno przychodzisz zmęczona z pracy i jeszcze narzekasz na dziecinkę . BRAWO !! :/ :/ :/ ciesz się,że dziecko ma fajną opiekunkę bo tyle się słyszy o wrednych babach które znęcają sie nad maluchami . Nie szukaj problemu tam gdzie go nie ma . A jeśli AŻ tak Ci to przeszkadza to zawsze możesz nie pracować ;) wtedy nie będziesz czepiać się dziecka ,że woli nianię niż Ciebie .

Gość gość
To prowokacja!!! I to bardzo słaba 0/10 był już tutaj dokładnie taki sam temat