Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kundzia33

jak wybrnąć z tej sytuacji

Polecane posty

hej mam trudną sprawę chciałabym dowiedzieć się czy jestem jedyna spośród forumowiczów z taka sprawą czy macie doświadczenia i jak skończyła się podobna sprawa. chodzi o kobietę którą niesłusznie posądziłam . poszło o faceta nie wymienię zawodu . Niedawno spotkałam ją zarzuciła mi że wmieszałam go w tę sprawę . Całkowitą miała rację ale chce żeby mi wytłumaczyła że źle to zinterpretowałam . nie będę szczegółowo opisywać. czy miałyście kobiety kosę ze sobą ?

Gość Roberta Leszczyńska Domaszki
Roberta Leszczyńska | Facebook https://pl-pl.facebook.com/roberta.leszczynska Roberta Leszczyńska jest na Facebooku. Dołącz do Facebooka, by mieć kontakt z Roberta Leszczyńska i innymi, których możesz znać. Facebook umożliwia...

Gość Roberta Leszczyńska Domaszki
Roberta Leszczyńska Znajomi Zdjęcia Filmy Więcej o: Roberta Leszczyńska Wykształcenie Zespół Szkół Rolniczych im. Tadeusza Kościuszki w Namysłowie Namysłow, Opole, Poland Domaszki Domaszowice, Opole, Poland Miejsce zamieszkania i miasto rodzinne Domaszowice, Opole, Poland Aktualne miejsce zamieszkania Domaszowice, Opole, Poland Miasto rodzinne Informacje o: Roberta Brak dodatkowych szczegółów do wyświetlenia Ulubione cytaty "W najczarniejszej godzinie jedynie miłość może nas ocalić..."

Gość koprofag
Jak można odpowiedzieć jak nie wiadomo o co poszło i od czego się zaczęło? To jak pytanie kiedy Namarin przestanie byc prawiczkiem.