Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myslicie, ze to moze byc on?

Polecane posty

Gość gość

Tydzien temu chlopak, z ktorym sie spotykalam powiedzial, ze mozemy zostac przyjaciolmi. Przyjelam to, odpowiedzialam, ze milo bylo poznac i ze zycze powodzenia, chociaz bylo mi przykro. On chcial jeszcze utrzymywac kontakt, ale ja nie widzialam sensu, wiec pozegnalam sie kulturalnie, usunelam z fb i stwierdzilam, ze ruszam dalej :D No i od tego momentu zaczely sie dziac dziwne rzeczy. Kilka dni temu ktos wyslal mi zaproszenie do znajomych, po czym szybko usunal. Wiem, bo pokazalo sie powiadomienie, ale kiedy w nie weszlam nic nie bylo. Niestety nie widzialam kto to byl, ale mialam przeczucie, ze on. A moze blad fb, nie wiem. Dzisiaj natomiast dostalam zaproszenie z fake konta, od niby jakiejs dziewczyny. W dodatku, konto to zostalo zalozone tylko po to, zeby mnie konretnie zaprosic. Skad wiem? Dostalam zaproszenie kilka minut po jego zalozeniu. Myslicie , ze facet bylby zdolny do czegos takiego? I p co mialby to robic?

Gość gość
Nie to schizofrenia i typowe szukanie różnych znaków i nadawanie wszystkiemu, nawet przypadkowym zdarzeniom jakiegoś znaczenia.

Gość gość
To przypadek, ze akurat teraz ktos zaklada fake'owe konto zeby mnie dodac do znajomych (nie wiem po co, bo prawie nic tam nie wrzucam) ?

Gość gość
To może być zupełnie inna osoba, nie dorabiaj sobie ideologii.

Gość gość
tak, może chce cię kontrolować na fb, pewnie zaskoczyło go, że nie błagasz, nie piszesz, nie płaczesz i najchętniej znów narobiłby ci nadziei, byś jednak za jakiś czas rozpaczała za nim

Gość gość
17.14 dokadnie. Pewnie jeszcze się odezwie żeby mieć Cie w rezerwie nazywanej przez niego ,,przyjaźnią". Nie wierz w taka przyjaźń bo to by Cie tylko ranilo skoro on Ci się podoba. Po prostu olej go.

Gość gość
Raczej nic tam nie zamieszczam. Czasem ktos mnie w czyms oznaczy, cos polubie albo zaznacze, ze wybore sie na jakies wydarzenie. To tyle z mojej aktywnosci na fejsie. Napisalam wiadomosc do rzekomej "dziewczyny" z pytaniem czy sie znamy. Odczytana, ale bez odpowiedzi. Da mnie sprawa jest dziwna. Mysle tez, kto inny moglby zrobic cos takiego i jakos nie moge nikogo przykleic. Ja nie rozpaczalam. Bylo mi zwyczajnie przykro, bo jakis czas mnie zwodzil i dopiero ja wyciagnelam z niego, ze nic z tego i to przez wiadomosc, bo w cztery oczy nie mogl z siebie wydusic slowa :o

Gość gość
dziś Tak wlasnie robie, olewam. Ten chlopak nie ma juz u mnie szans btw nawet gdyby blagal na kolanach.