Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna 42 latka i jak zwykle problem z urlopem

Polecane posty

Gość gość
Do gość z Kujaw A gdzie byłaś w zeszłym roku? Wynajelas coś w hotelu czy prywatna kwatere? Nie nudziło Ci się samej? I czy wogole było łatwo wynająć pokój jednoosobowy? Ja też już nie mam presji związku. Chociaż nie ukrywam ze fajnie byłoby kogoś poznać Ale na ten moment brakuje mi bratniej duszy do spędzania wolnego czasu wyjazdu na wakacje czy jakaś wycieczkę. Marzy mi się Wrocław i Kazimierz nad Wisłą. Nie jestem typem imprezowiczki.

Gość gość
Mi by sie nudzilo, widzac pelno ludzi a do nikogo nie wypada sie odezwac. Samopoczucie jak debil mam w takim tlumie.

Gość gość
No właśnie to uczucie jest straszne. Wokół same pary rodziny a człowiek sam jak kolek. Jak są takie zintegrowane grupki to wcale nie są chętne żeby ktoś się do nich dołączył zagadnal bo mają swoje tematy. O tym ze pary chcą same odpocząć i nie wypada ich zgadywać to już nie wspomnę.

Gość gość
Są tu jeszcze jacyś samotni. Jak spędzacie urlop? I pytanie do pana z Inowrocławia. Czy solanki są blisko dworca pkp i czy samemu warto się wybrać?

Gość gość
Drogie samotne, jeśli tylko możecie, spędźcie urlop poza PL, pyknijcie sobie jakiś Egipt choćby krótką wycieczkę, nikt nie będzie się dziwił że jedziecie same a jeszcze na 99% zaliczycie dobre rżnięcie bo pełno tam młodych chętnych chłopców Ja polecam

Gość gość
Przecież pisze ze interesuje mnie tylko urlop w Polsce.

Gość gość
Ale przecież mi nie chodzi o to ze ktoś będzie się dziwił że jestem sama. Opinie innych mam w nosie. Chodzi mi o to ze samej będzie mi nudno i zwyczajnie przykro. Tu chodzi o moje odczucia a nie to co inni pomyślą.

Gość gość
Autorko a o jakim terminie i miejscu nad Bałtykiem myslalas? Może na tym temacie sie zbierzemy w grupkę i pojedziemy do jednej miejscowosci? Mężczyźni tez! ;) Kobieta 38, mazowieckie :)

Gość gość
Solanki, jakby tak na skrot sie wybrac to ok. 1,2km od PKP. A jak nie to z 1,6km. To najladniejsze miejsce tutaj. Teraz na pewno jest pieknie, duzo kwiatow, w calych nie bylem, bo jakos sam nie lubie, sa rozbudowane. Ja tam rzadko chodze, co najwyzej przechodze szybko, jak zrobie sobie spacer, bo nie potrafie sam usiasc i tak tkwic.

Gość gość
Do chłopaka z Inowrocławia :dzięki za odowiedzieć. Ja do Ina mam tak blisko a nigdy nie byłam na solankach odkąd je tak ładnie zrobili. Chciałam jechać np do Łeby. Termin 16-27 sierpnia tzn wtedy mam wolne . Chce tak na 5 dni. Max 7 bo na więcej to chyba mnie nie stać;-) Nie lubię się opalać leżąc plackiem na plaży ale lubię bardzo spacery nad brzegiem morza i ogólnie nadmorski klimat. Powietrze jest takie lżejsze niż w innych rejonach . Wiec generalnie wolę takie miejscowości gdzie można coś zwiedzić zobaczyć .

Gość gość
A i z racji ze podróżuje pkp to biorę pod uwagę dojazd. Do Łeby z Poznania mam chyba dobre połączenia. Ale biorę tez pod uwagę inne miejsca.

Gość gość
z jakiego biura można pojechać na wycieczke jako singiel ?

Gość gość
Ja planuję jechać do Ustki sama na 10 dni na początku sierpnia. Jak ktoś też jedzie to dajcie znać

Gość gość
O Ustka tez niezła ale niestety mogę jechać dopiero po 15 sierpnia.

Gość gość
To jeszcze troche czasu do urlopu jest. Moze znajdzie sie więcej chętnych? ; ) Łeba może byc jak dla mnie, nie byłam. Ok 5 dni tez ekstra. Zwiedzać średnio lubie ale lubie. Leżenie plackiem na plaży cały dzien tez nie wchodzi w gre. Spacery baaardzo chetnie, kawa, rybka, wino wieczorem :) Jeżdżę autem. Wrzucę temat moim 2 kolezankom (33 i 41), pewnie też będą zainteresowane. Kobieta 38

Gość gość
Gdzie jeszcze można znaleźć towarzyszy na urlop?

Gość gość
W internecie to ani mi sie zadna kobieta nie zgodzi ani ja tak nagle z kims nie pojade na wakacje. Mnie zazwyczaj sie odrzuca z powodu, ze malo mowie i nie jestem taki podrywacz. Nudzi mnie siedzenie z kobieta na lawce, bo nie mam nic do gadania non stop, wiec musicie mnie odrzucic.

Gość gość
Do 17:47 miałam koleżankę która mówiła że facet który dużo gada to porażnka, lepiej nic nie mówić niż paplać od rzeczy.

Gość gość
Ja sie dlatego rzadko umawiam, bo nie wiem o czym mam kilka godzin gadac. No, troche tak, jak kobieta papla duzoto po pierwsze zanudza po drugie daje odczuc ze jestem glupszy.

Gość gość
Uwierz mi małomowny facet to zaleta a nie wada.

Gość gość
Trudno uwierzyc, kilkanascie razy zebrac sie na odwage umowic i zanudzic kazdą. Tak to ja z Inowroclawia.

Gość gość
Ja tez nie jestem gadula. Nie lubię paplac bez sensu. Tez Lubie spacerować .mówiąc zwiedzanie nie mam na myśli całodniowego chodzenia po muzeach ;-) W Łebie jest np oceanarium ,park labirynt ,wystawa motyli,wydmy i pewnie coś jeszcze co jest warte obejrzenia

Gość gość
Ale przy takim wyjeździe bylbys osobno, ale z mozliwoscia spedzenia czasu z grupą osób jakbyś chciał. Lub w podgrupach jakby było dużo osób :) Trochę samemu troche w towarzystwie. Chcesz pogadać to sie wlaczasz, chcesz posłuchać, słuchasz. Żadnej spiny. To fajnie może być, naprawdę! Nie marudz tylko rozważaj Łebe w sierpniu! ;) Kobieta 38

Gość gość
Niby jeszcze trochę czasu do sierpnia ale pewnie jeszcze w czerwcu trzeba by zarezerwować nocleg bo później może być ciężko znaleźć coś fajnego.

Gość gość
Są tu jeszcze jacyś single co nie mają z kim spędzić wakacji?

Gość gość
Nakręciłam się na Łebe a wcale nie mam dobrego dojazdu pociągiem. Najlepszy dojazd mam do Międzyzdrojów (nie byłam jeszcze).i do Trójmiasta gdzie byłam już.

Gość gość
a moze ekskluzywna wycieczka do Monte Carlo albo na Maledivy? Co , za drogo? zobacz - https://youtu.be/n199CBCmfGA - materializacja pragnień, to nie jest reklama , tylko darmowa, skuteczna porada!