Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zemsta za zdradę

Polecane posty

Gość gość

Zdradziła mnie żona , przyznała się, w ramach zemsty zamierzam iść na dziwki i zrobić zdjęcia mojego fiuta na cyckach dzieweczki. Dobry pomysł ? Jak myślicie jaka będzie jej reakcja ?

Gość gość
Zły. Kiedyś będziesz żałował. Przeczekaj to wiadomo że boli

Gość Taki Zielony
Raczej powinieneś to robić systematycznie i nie w burdelu :D

Gość gość
mszczą sie słabi najwieksza karą dla mniej bedzie zerwanie definitywnie kontaku nic nie pisanie to jest najlepsza kara bo ona czeka teraz az bedziesz ja wyzywać a ty nic nie rob i ona zrozumie ze jej nie kochasz bo i tak jest po wszystkim a to bardziej zaboli niz wyzywanie i wysylanie jakis zjebanych zdjec z fiutem

Gość Taki Zielony
Podoba mi się podejście gościa :classic_cool:

Gość KejtBusz
Zielony mhy, ale przecież ty był nie odszedł i nie zapomniał. ;)

Gość gość
Nie rozstajemy się , mamy dzieci , chce żeby miały normalną rodzinę, o ile kiedyś będzie normalnie

Gość KejtBusz
Normalną rodziną już nigdy nie będziecie. ;)

Gość gość
Juz i tak jest po rodzinie.

Gość gość
szczerze, nie ruszyłoby mnie to :D Wielkie mi rzeczy że cię dziwka obsłuży... jakby żona poszła i połozyła 200zł na stół to ją też by obsłużyła :D będzie więc wtedy 2:0 dla żony... bo nie dośc że ona się dobrze bawiła i ja wyobracał jakiś fajny facet, to jeszcze będzie mogła się naśmiewać z tego że ty za to samo musiałes zapłacić :D

Gość gość
Słaby pomysł, a możesz tym nawet zrobić jej przysługę. Dasz jej twardy dowód że zdradzasz, więc ona będzie miała łatwo zażądać rozwodu i alimentów.

Gość gość
Dokładnie jesteś głupi jak but autorze ale pewnie wyślij jej takie zdjęcie będzie miała kasę dla dzieci a palanta się pozbędzie :)

Gość gość
Dasz jej twardy dowód że zdradzasz, więc ona będzie miała łatwo zażądać rozwodu i alimentów. x No właśnie, Autorze, biegnij szybko składać papiery rozwodowe z winy żony dzi*ki. I wnoś o ograniczenie jej praw rodzicielskich. Niech zdzira ma, na co zasłużyła :) A Ty nie bądź głupi, lepszy rozwód i spokojne życie, niż toksyczne środowisko, w którym dzieciaki ucierpią.

Gość gość
Żonę olewają i traktuj jak na to zasługuje a wszystkie inne kobiety adoruje i to przy niej, miej bardzo dobry kontakt z wszystkimi sąsiadkami szczególnie atrakcyjnymi, niech żonie sie wydaje że na ciebie lecą, niech ma świadomość że w każdej chwili możesz mieć młodsza i atrakcyjniejszą i to nie za kasę tylko że one cię chcą nie tylko na sex. Po każdym twoim wyjściu z domu będzie siedziała i myślała czy czasem nie bzykasz to nie będzie miała prawa otworzyć mordy bo ty tylko rozmawiasz a ona dała szpary.

Gość gość
Ciekawe dlaczego dała szpary? Pewnie autor to dżolero z górnej półki który za seks z kimkolwiek innym niż jego własna żona musi zapłacić hah! Pewnie ujowo się rooochasz i postanowiła wreszcie się spełnić. Może faktycznie idź do tego burdelu przynajmniej Cię czegoś nauczą...żałosna imitacja faceta z Ciebie. Żony nie zdradzają ot tak.

Gość gość
Od tak nie zdradzaja, zawsze znajdą 1000 usprawiedliwień zdrady, ty pewnie też dajesz na lewo i prawo przyprawiając rogi partnerowi. Kùrwa kùrwie łba nie urwie, takie towarzystwo wzajemnej adoracji

Gość gość
Zwykle jest wina po obu stronach. Widocznie nie poświęcales jej tyle czasu ile potrzebowała nie dawales nic w łóżku albo cokolwiek innego bo raczej z kurwą byś się nie żenil tylko coś ta kobieta miała w sobie. Poszukaj przyczyny najpierw w sobie a dopiero potem osądzaj

Gość gość
Druga sprawa jak czytam twój post autorze to wyglądasz mi na złośliwa osobę bez uczuć. Zemsty chcą tylko płascy ludzie bez empatii. Zastanów się w czym zawaliles bo każda cie będzie tak robić

Gość gość
gość dziś Zwykle jest wina po obu stronach. Widocznie nie poświęcales jej tyle czasu ile potrzebowała nie dawales nic w łóżku albo cokolwiek innego x Facet zazwyczaj przestaje się starać, kiedy kobieta przestaje być dla niego pociągająca. Większość zdrad zarówno ze strony faceta, jak i kobiety, wynika właśnie z winy kobiety :) która najpierw się zaniedbuje, potem narzeka, że facet przestał się starać, a potem szuka sobie innego. Tymczasem sama jest sobie winna. Logiczne.

Gość gość
Dobrze ktoś napisał że mszcza się słabi,rodzina to już nie będziecie ja bym olala i złożyłaa papiery z jej winy

Gość gość
A kto mu wtedy będzie gotował, sprzątal, prał, zajmował się dziećmi i dokładal do rachunkow???

Gość gość
7.02 jesteś jeszcze chloptasiem i nic nie wiesz o związkach

Gość gość
7.02 ciekawe ze żona autora tak się zaniedbala ze mąż ja olewal w łóżku a inny jakoś się znalazł chętny i dla innego nie była zaniedbana.

Gość gość
gość dziś Większość wolnych facetów szuka kobiety byle średniej, byle zamoczyć. Mąż wymaga niestety większego nakładu wysiłku ze strony żony po paru latach związku, oczywista sprawa :) Jak również oczywiste jest to, że żona woli się upiększać dla innych, by podbijać sobie ego :) x gość dziś Jestem kobietą i najwyraźniej posiadam o wiele większą wiedzę nt związków, niż ty kiedykolwiek będziesz miała ;)