Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcin91

Duży penis

Polecane posty

Mam problem otóż mam 27 i partnerkę od pół roku i od tamtego czasu nie mogę rozwinąć skrzydeł i dojść bo po dosłownie dwóch minutach nasz stosunek się kończy tekstem bardzo boli :/ Z poprzednimi partnerkami było podobnie , tylko jedna której waga i rozmiar pochwy dawał duzo do żeczenia wytrzymywała do wspólnego orgazmu .. Czy 19cm to zbyt dużo dla pięknych polek ? Pomocy co robić .....!!!???

Gość gość
Podobno polki maja wiadra więc nie wiem skąd ten problem. Może spróbuj z 30 bo te to już w ogóle na śmietnik się nadają

Próbowałem z kobietą która miała 32 lata piękna kobieta ... Miała za sobą kilku partnerów ale te, ja bolało :/

Gość gość
nie ośmieszaj się, 19 cm to sporo, ale bez przesady. I dlatego ci nie wierzę ściemniaczu :D Największy jakiego miałam to było 23 cm (prawdziwe!!!) i był to największy penis jakiego widziałam, a widziałam ich sporo i jakoś się udało. Choć z poppersem

Gość V12
Moj penis ma 21cm długości I nie mam żadnego problemu (zakładając że partnerka jest odpowiednio podniecona), tak ze przestan wypisywac farmazony.

Gość gość
no chyba że 19 cm obwodu :D