Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wynik beta hcg

Polecane posty

Gość gość

Witam, staramy się z chłopakiem o dziecko(odkleiłam dwa miesiące temu plaster antykoncepcyjny evra) jestem obecnie trzy dni przed okresem ale nie zanosi się na to, dodam że powiększyły mi się piersi a sutki zmieniają się w ciągu sekund. Na teście wyszła druga blada kreska, ale beta wyszedł 0.100mlu. Czuje teraz trochę obolałe podbrzusze i w niektórych momentach źle się czuje. Czy ciąża przed test beta jest wykluczona?(5 dni przed okresem robiona beta)

Gość gość
Wg bety brak ciąży w tej chwili. Skoro beta wyszła taka to test nie mógł wykazać kreski bo ma o wiele mniejsza czułość. Chyba że beta była błędna. Po co taki pośpiech?

Gość gość
gdybys byla w ciazy na dzien dobry nie ma sie objawów... "zle sie czuje" poprostu sobie wciskasz.. wynik ponizej 5 - oznacza brak ciazy... a glupota jest robienie bety przed okresem....

Gość gość
W pierwszej ciąży też miałam objawy po miesiącu i zaczął mi bardzo szybko rosnąć brzuch uważam ze wszystko jest indywidualne i dodam ze również dowiedziałam się o ciąży w 6 tygodniu bo wcześniej nie wykrywało ciąży