Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _zakręcoona_

Pomysł na siebie :)

Polecane posty

Gość _zakręcoona_

Witam :) chciałabym was zapytac o zdanie :) A więc zaczne od początku :) Mam 17 lat I bardzo dobrze umiem matematyke (w liceum mam 6 ze sprawdzianów). Myśle że umiem też ją sensownie wytłumaczyć , bo nie raz tlumaczylam ją siostrze I koleżankom w szkole. Wpadłam na pomysł żeby udzielać korepetycji (podstawowka, gimnazjum) w okresie wakacji a jesli by nie wyszlo to w okresie szkolnym. Jak myślicie byliby zainteresowani ? I co powinnam napisać w ogłoszeniu ? :) Z góry dziekuje wszystkim życzliwym osobom za odpowiedz jak I hejterom ;) Pozdrawiam :)

Gość gość
Fajny pomysł. Bardzo popieram takie inicjatywy. Będziesz miała pieniądze i szacunek do nich, doświadczenie z pracą zarobkową, a do tego większą znajomość realiów życiowych robiąc to, co w sumie lubisz. Super! Popyt może być. Ogłosić się możesz w internecie, czasem w sklepach są miejsca na bezpłatne ogłoszenia, na tablicy ogłoszeń też można zawiesić informację. Choć najlepiej to oczywiście popytać znajomych. Co w ogłoszeniu: - że matma - zakres do którego możesz przygotowywać (np. szkoła podstawowa i gimnazjum) - cena - imię - kontakt Opcjonalnie: - informacja o dojeździe (jeśli chcesz dojeżdżać) - parę słów o sobie (np. miła, kontaktowa, angażująca się)

Gość _zakreeeconaa_
Dziekuje bardzo za odpowiedź! Te słowa zmotywowały mnie do działania :) Pozdrawiam serdecznie!

Gość gość
cieszę się :) Powodzenia!