Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylicz_ewa

Jak sprzedać flipa?

Polecane posty

Gość tylicz_ewa

helpunku! Zrobiłam flipa i teraz mam problem żeby go sprzedać :( Ogłoszenia wiszą już 3 miesiąc, nawet przez biuro nieruchomości próbuję go sprzedać. Cena nie jest wysoka bo 320 tys. i nie wiem jak go jeszcze rozpromować, żeby szybko upchnąć?

Gość michaoo0
hm no to może zrobiłaś zły research przed zakupem? nie myślałaś o tym? wiesz może nie ten rynek, nie ta cena? ja bym to sprawdził jeszcze u kogoś obeznanego w temacie może Marta z grupy flipowej pomoże? poszukaj na fb :)

Gość zielu
a jak z przygotowaniem oferty do prezentacji? zdjęcia zrobione sensowne? może pokaz o który flip chodzi to wskażemy ci droge :)

Gość gość
jeśli chodzi o dobrej jakości zdjęcia aranżacji czy wnętrz to mogę polecić usługi tej firmy http://nfstudio.pl/pl/ zobaczcie sobie ich portfolio czy to na stronie czy na FB. takie zdjęcia, które wydobywają piękno z mieszkań znacznie lepiej sprzedają :) może tu tkwi problem?

Gość milek33
ja też polecam firmę NFStudio :) korzystałem z ich pomocy przy tworzeniu profesjonalnego fotoreportażu z jednej z konferencji firmowych i jak najbardziej mam poztytywne doświadczenia jeśli chodzi o współpracę i jej efekty :)

Gość vigga
ooo milek33 właśnie takiej firmy potrzebuje! Zbliża się 50-lecie istnienia naszej firmy i szykuje się wielki event i konferencja. Myślę, że takie profesjonalne zdjęcia czy filmy z tego wydarzenia to świetna pamiątka. Musze się skontaktować z nfstudio w takim razie, dzięki za namiar :)

Gość milek33
vigga w takim razie skontaktuj się z firmą NFStudio. Na pewno będziesz zadowolona. Jakośc pierwsza klasa, współpraca też bardzo przyjemna. No i koszta takiej usługi też są bardzo rozsądne.

Gość vigga
milek33 dzięki jeszcze raz za namiar. Jestem już po kilku rozmowach telefonicznych i zdecydowaliśmy się wspólnie z szefem na skorzystanie z ich pomocy przy organizacji całego eventu. Jeszcze raz dziękuje za namiary i wszystkie informacje.