Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje sie okropnie jakbym dostała w twarz od nauczycielki

Polecane posty

Gość gość

Syn konczy pierwsza klase. Caly rok szkolny mial w dzienniku same 5 i 6. Mimo ze na koniec opisowka,to oceny normalnie stawiaja. W ciagu tego tygodnia posypało mu się kilka trojek i dwojek. Fakt,syn ostaynio niechętnie podchodzi do lekcji. Nie chce mu sie,myslami jest juz na wakacjach. Nauczycielka skoczyla do mnie dzis,ze mu calkowicie odpuscilam i tak to jest,jak się zajmuje tylko mlodszym dzieckiem (mam jeszcze syna mlodszego). Zdebialam bo nigdy nie powiedziala nic,zadnych uwag. Byłam na kazdym zebraniu,dlatego jestem w szoku. Syn zachowuje sie normalnie,w domu nie ma zadnych problemów. Mimo ze urodzilam pol roku temu,staram mu sie poświęcać duzo czasu. Nie zawsze wychodzi jakbym chciala. Dostal kilka gorszych ocen,czy to grzech?

Gość gość
Oho, obraza majestatu, bo nauczycielka zwróciła jaśnie pani matce uwagę. Skoro się tak nagle drastycznie opuścił w nauce i ją olewa, to co - miała cię po główce pogłaskać?

Gość gość
Powinnaś jej ostro odpowiedzieć, że nie życzysz sobie takich uwag z jej strony bo nie jest żadnym ekspertem od wychowania tylko ma się skupić na nauczaniu. Widocznie coś jej nie idzie skoro syn stracił zainteresowanie nauką

Gość gość
gość dziś To dziecko ma się uczyć a nie nauczyciel nauczyć! Nauczyciel może stać na głowie i uszami klaskać, a jak trafi na osła albo lenia, to co to niby da? Łopatą mu do łba nakładzie? A autorka wyraźnie napisała, że winą jest rozleniwienie się dziecka pod koniec roku.

Gość gość
14.54 oszalałaś? To jest pierwsza klasa a nie maturzysta. Nauczycielka niech spojrzy na siebie bo ewidentnie sobie nie radzi...

Gość gość
Nie radzi sobie, bo dzieciak jest już myślami na wakacjach? Madki w akcji.

Gość gość
Zeby dziecko sie uczyło, nauczyciel musi go tym zainteresować. Widocznie nauczycielka też jest już jedna noga na wakacjach i jej sie nie chce.

Gość gość
zawsze nauczyciel winny nigdy nie dziecko. Ale i tak mysle, ze to prowokacja.

Gość gość
A to w pierwszej klasie są oceny? Myślałam, że tylko opisowe.

Gość gość
15:28 gdybyś czytala ze zrozumieniem.to bys takich głupich pytan nie zadawala...

Gość gość
Pudło. Oceny już wystawione, dlatego autorka ma dużo czasu na pisanie podpuch :P

Gość gość
Autorko weź się za swoje dziecko, przyzwoliłas na jego lenistwo i masz skutki. Też bym ci zwróciła uwagę.

Gość gość
Złapac gorsza ocene mozna fakt ale kilka w tydzien i to takie male dziecko kilka dwojek? Nie zle