Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj chlopak korzystal z uslug prostytutek

Polecane posty

Gość gość

Czesc wszystkim! Mam problem.Jestem z chlopakiem rok czasu.Ostatnio przypadkiem dowiedzialam sie od jego kumpli ze kiedys jak jeszcze nie bylismy razem on mieszkal zagranica i duzo podrozowal.Korzystal z uslug prostytutek.Z tego co mi mowili to chodzil do wszystkich azjatek,bialych,czarnoskorych i nawet arabek.Co mam z tym zrobic? Bardzo go kocham planujemy wziac slub i miec dzieci.Moi rodzice bardzo go lubia i uwazaja za dobrego porzadnego chlopaka.Ale jak o tym pomysle to robi mi sie niedobrze.Wyksztalcony,obrotny,dbajacy o siebie z poczuciem humoru.Jak mozna to robic z takimi brudaskami.Dlaczego faceci wgl tam chodza i korzystaja z tego typu uslug?Jestem zalamana

Gość gość
dziwię ci się, że po czymś takim jest nadal twoim chłopakiem nic mnie tak nie brzydzi jak korzystanie z usług prostytuek :o

Gość gość
Serio kobiety to wam przeszkadza ? Przecież każdy facet tam chodzi chociaż sporadycznie.Te panie są miłe, robią wszystko co chcesz i wystarczy im dać papierek.To jest wygodne.A wy musicie się z tym pogodzić.

Gość gość
sorry, ale nie mów że każdy. Mam 40 lat i nigdy w życiu nie zniżyłem się do płacenia za seks. W głowie mi się nie mieści jakim trzeba być desperatem/pasztetem/poyebem żeby płacić za seks. Seks jest super, uwielbiam, mam na koncie wiele przygodnych przygód, również jednorazowych, ale nadal uważam seks za kasę za coś poniżającego i uwłaczającego godności

Gość gość
rozmawialas z nim o tym?

Gość gość
tak rozmawialam, powiedzial ze to wszystko prawda chcial sie wyszalec i posmakowac ezotyki i nie widzi w tym nic zlego,mowil ze wszystko robil z glowa,seks tylko w prezerwatywie.podobno robil badania 3 miesiace po na wszystkie choroby weneryczne i jest zdrowy

Gość gość
Zastanów się czy mając taka wiedzę to jakoś wpływa na Was. Jeśli masz o tym myśleć na każdym kroku to proponuje się z nim rozstać. Ja jestem mega zazdrosna o mojego faceta, nie chce nawet wiedzieć ile miał wcześniej kobiet...

Gość gość
jestesmy razem rok czasu.Dowiedzialam sie przypadkiem jak rozmiawialo dwoch jego kumpli i wspominali stare czasy.on mi tego nie powiedzial pierwszy.jak spytalam go czemu mi tego nie powiedzial to odpowiedzial ze "nie pytalas" i tyle

Gość gość
dla mnie byłby skreślony po prostu, nie potrafię tego zaakceptować, obrzydliwe to dla mnie wyjątkowo, w ogóle nie wyobrażam sobie z kimś takim iść do łóżka. No i w życiu nie potrafiłabym zaufać i uwierzyć że to przeszłość, która się nie powtórzy. Ktoś kto nie ma oporów przed płaceniem za seks nie będzie miał również żadnych by to powtórzyć, by zdradzić itd.

Gość gość
gość 17:09 fajnie tak roznosić choroby weneryczne po okolicy? Tacy są najgorsi. Przygody, a potem kłykciny, brodawczaki, opryszczka, żółtaczka, kiła, rzeżączka, a może nawet masz HIV?

Gość gość
gość dziś już ty się o mnie nie martw; nie mam std 🖐️

Gość gość
Wy wszystkie kobiety tez jestescie prostytutkami.Facet kupuje wam prezenty,zabiera na kolacje,do kina.Taka prawda

Gość gość
Moj tez chodzil i co??byl sam caly czas w trasie.Nie mial czasu na zwiazki.Jestesmy przeszlo 5 lat razem .na poczatku tez mnie to brzydzilo ale z czasem przeszlo.Nie przesadzaj.