Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja2905

chce sprzedać dziewictwo? boje sie!

Polecane posty

Hej mam na imie paulina i ma 16 lat, jak na tyle lat każdy mówi, że jestem bardzo poważna. A przychodzę z inny tematem che sprzedać dziewisto bo nie , wiem co robić moja mama jest chora psychicznie i jest wykorzystywana przez swoją rodzinę musi wszytko robić za nich mój tata bardzo dużo pije bije mnie wykorzystuje seksualnie krzyczy i poniża a mój starszy bart o wszytko oskarża mnie zaczęłam się ciąć wszystkie pieniądze, jakie miałam zaczęłam rozdawać i tak, znałam przyjaciół pieniędzy już nie mam wraz z przyjaciółmi nie, mam nikogo oprócz siebie chciałbym zacząć od nowa sama, ale nie mam nic na star chce sprzedać dziewictwo wynająć może mieszkanie spłacić moje długi które zaciągnęłam i poczuć się w końcu szczęśliwa, a nie obwiniać się za wszytko i Niszczyc ciało. Wiem że będzie ty dużo te kłamie albo wymyślam piscie jak chcecie ja i tak byłam już dwa razy w szpitalu psychiatrycznym jestem pocięta, ale na razie mam odrobinę siły, by zacząć od nowa. Nie wiem co robić czy nie sprzedać się, czy wykończyć chciałbym pomóc rodzinie tez spłacić długi i im pomóc w chorobie.

Gość gość
A masz jusz hentnego ile oczekujesz?

Gość gość
Haha naiwniara, naogladala sie ukrytej prawdy i mysli ze sprzeda dziewictwo za niewiadomo ile :D w dzisiejszych czasach urobic dziewice zeby sama wskoczyla do lozka nie jest takie ciezkie. Wszystkie takie swietoszki a po kilku drinkach... :)

Gość gość
Wyślij zdjęcie cipki i błony na fgdssdfgh@vp.pl Jakoś się dogadamy.

Gość gość
Ha ha. Sprzeda dziewictwo a wykorzystywana seksualnie przez ojca? 16 latka z dlugami? Raczej schizofreniczka.

Gość gość
Kolesi nie nabijać się to może być poważna sprawa.