Gość gość Napisano Czerwiec 14, 2018 Dziewczyna którą poznałem rok temu wpadła mi od razu w oko.Zaczalem do niej pisać czy to na snapie bądź messengerze.Nasza znajomość się rozwijała i niedługo potem powiedziałem że coś do niej czuję.Odrzuciła mnie...trudno.Kilka dni się nie odzywaliśmy aż napisała że się do mnie przywiązała,w sumie ja miałem tak samo i mieliśmy kontakt czasami pisaliśmy codziennie czasem potrafiłem do niej nie pisać 3 tygodnie ale jakoś to wyglądało.W marcu nie wytrzymałem.Napisałem Jej że raczej lepsza opcja jest zerwać kontakt i tak się stało.W kwietniu zatesknilem i napisałem co słychać.Zbyła mnie.Napisała mi że nie chce być tak traktowana.W maju zadzwoniła do mnie czy jestem okolicy.Byłem już wtedy u rodziny i nie mogłem się z nią spotkać.Za kilka dni napisala do mnie co słychać.Za kilka dni ja to zrobiłem.Przyszly jej urodziny napisałem jej życzenia od serca.Odparła że moje słowa dużo dla niej znaczą i że najbardziej czekała na życzenia ode mnie.Czy może mi wybaczy?Czy mam jakąś nadzieję?Pisałem do niej jeszcze kilka razy wydawało mi się że jest jak dawniej.Był ktoś w takiej sytuacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach