Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Manager chce się ze mną przespać. Nie wiem co mam robić...

Polecane posty

Gość gość

Na wstępie: to nie jest prowokacja. Mam 20 lat. Dorabiam sobie już od ponad roku pracując w restauracji. A od paru miesięcy dość często zostaję po pracy na kilka piwek albo na wino. Piję wtedy z managerem. Facet lat 32 chyba, dokładnie nie wiem. Kiedyś piliśmy aż do 4 nad ranem. Nigdy do niczego nie doszło, chociaż on chciał. Może gdyby mi się podobał to zgodziłabym się na seks bez zobowiązań, ale on mnie po prostu w ogóle nie kręci. Chociaż fajny z niego facet. Ludzie w pracy nawet gadali, że ze sobą sypiamy, i że jest dla mnie milszy niż dla innych dziewczyn. Lubię przebywać w jego towarzystwie, ale na 100% nie mogłabym go nawet pocałować, a co dopiero więcej... Ostatnio wyskoczył z takim tekstem, że da mi 200 euro za 15 minut mojego czasu (chciał żebym zrobiła mu dobrze). Już chyba nie wie jak mnie podejść, to zaoferował pieniądze! Powiedziałam, że nie jestem k*rwą i wyszłam. Pytał też (już jakieś sto razy) czy cos odemnie "dostanie". Cały czas mówię, że nie. Co powinnam zrobić? Nie odejdę bo praca jest w porzadku i dobrze płatna. A jemu ufam, jako koledze z pracy i poza pracą. Tylko irytuje mnie już bardzo fakt, że facet nie potrafi zrozumieć słowa "NIE".

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować