Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2001

Czy stroje jednoczęściowe to wstyd na plaży?

Polecane posty

Gość gość2001

Otóż jestem osobą dość młodą bo mam zaledwie 17 lat. Zbliża się czas wakacyjny a z tym również czas spędząny nad wodą. Nie jestem osobą ani szczupłą ani grubą i zastanawiam się czy strój jednoczęściowy jest dla osoby w moim wieku "żałosny"

Gość gość
Nie.

Gość gość
Wstyd to ćpać i kraść.

Gość gość
lepiej sie wyglada w dwuczesciowym.

Gość gość
A tak serio - nie. Siedemnaście lat miałam już spory czas temu, ale myślę, że grunt to to abyś się dobrze czuła na plaży. Zresztą teraz jest tyle modeli do wyboru w różnych kolorach i fasonach ( w tym odrobinę wyszczuplające), że wyszukać coś dla siebie to nie jest aż taki wielki problem. Jeśli jesteś o osobą młodą i nie dysponujesz własnymi pieniędzmi tylko cena może być ewentualną przeszkodą ( ale z tańszych na pewno też coś ładnego i "młodzieżowego" się trafia. :-) Więc nie zamartwiaj się pierdołami i ciesz piękną pogodą! Życzę miłych wakacji.

Gość gość
Jesli ktos jest pulchna Grazynka po 40 to wstyd jest stroj dwuczesciowy. A takie panie niestety o tym nie wiedza i psuja estetyke polskich plaz razem z grubymi mezami Mietkami.

Gość gość
Może to faktycznie nie jest zawsze super estetyczne takie Grażyny ich mężowie . Jednak z drugiej strony czasem lepiej zluzować dupę i pozwolić ludziom na odrobina swobody. W pracy musimy się ubierać odpowiednio, po pracy też bo sąsiedzi i znajomi oceniają. Pozwólmy ludziom na odrobinę luzu chociaż na tym urlopie.

Gość abba ojcze3i23i
stroj jednoczesciowy doskonale wyszczupla...zakrywa te oblesne balerony.Uwazam ze męzatki powinny miec 1 czesciowy.:) zygam jak widze staruche pod 5o tke w takich majtkach zabudowanych pod biust i wielkim biustonoszu :) dwuczesciowy jest dla super zgrabnych lasek,z plaskim brzuchem. zalezy jaka masz sylwetkę. tak samo nie poodba mi sie stanik na szeleczkach u dziewczyn z mosieznymi ramionami i malym biustem.

Gość gość
abba ojcze3i23i : naprawdę nie sądzę żeby ludzie na plaży przejmowali się co ty tam uważasz i co wolisz :P Co ty taki/a wrażliwy/a?

Gość gość
Nie mam nic przeciwko bikini, ale stroje jednoczęściowe to klasyka i zawsze warto mieć jeden taki w wakacyjnej szafie.

Gość gość
A ja lubię jedno częściowy takie są mega seksowna

Gość gość
Ja mam figurę ładna,ale po prawej stronie brzucha mam takie ciemne przebarwienie skóry aż tak widoczne nie jest bo mam ciemna karnację ale jednak się odznacza brązowy placek i bardziej komfortowo czuje się w stroju jednoczęściowy

Gość gość
Stroje jednoczęściowe też mają super fasony, ciekawe wzory i można sexy wyglądać. Ja mam 26 lat i sama nosze jednoczesciowy bo mój brzuch po ciąży nie wygląda jeszcze tak jak bym chciała żeby go pokazywać

Gość gość
No chyba większość wypowiadających zgodnie twierdziła, że jednoczęściowe są fajne. Autorka wątku może teraz ze spokojem pójść do sklepu i jakiś wybrać .