Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla mnie kibice Polski są żałośni i śmieszni

Polecane posty

Gość gość

Żenada po całości... Banda dorosłych facetów ryczących do telewizora tylko dlatego, że grupa piłkarzy (którzy w dupie mają Polskę)wychodzi na murawę i grają tak żeby za bardzo się nie przemęczyć - mają milionowe kontrakty w zagranicznych klubach więc szkoda nóg. Sory, ale ktos musial napisac prawde.

Gość gość
Nie zesraj się.

Gość gość
w ogóle idea "kibicowania" to rozrywka dla półmózgów i nieudaczników. Dumnym to można być z siebie i swoich osiągnięć, a nie obcych ludzi z którymi łączy nas fakt urodzenia się w jednym kraju, a nierzadko nawet nie to. Dlaczzego niby mam się cieszyć, że jakiś osioł, który nierzadko zdania w języku ojczystym sklecić poprawnie nie potrafi, kopnął piłkę do bramki w której stoi inny osioł. Przecież to jakiś absurd :o

Gość gość
22:13 Nie grozi mi to bo nie ogladam meczy jak ty tlusta chmielowa swinio :D

Gość gość
Ja tez jakos ostatnio nie ogladam, moze wlacze przeciez mistrzostwa tego typu sa raz na 4 lata. Najczesciej ogladalem grajac tzn bawiac sie w zaklady. Niespecjalnie obchodzi mnie czy Polacy w ogole tam beda grac czy nie. Jak tak to ok, moze im sie uda, najwyzej bedzie stala spiewka nic siw nie stalo. Nie pije do meczow piwa, smieszy mnie jak widze choragiewki w autach, wtedy mysle, ten kierowca na pewno pije.