Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariolka1992

Strasznie cierpię,pomóżcie

Polecane posty

Gość Mariolka1992

Niedawno spróbowalismy z chłopakiem seksu analnego.. nie wiem co mnie skusiło.. rozmawialismy o tym wiele razy ale zawsze balam sie , ale wtedy jakoś nabrałam ochoty. . Na poczatku sie bałam ale posuwał mnie bardzo powoli . Potem było dobrze, nawet sprawialo mi przyjemność. Po paru minutach jednak poczułam takie uczucie jakbym chciala wymiotować... Po paru sekundach doszedł, we mnie. Jak wyjął go ze mnie był cały w cuchnącej kupie, brudne było też łóżko i jego brzuch,nogi ręcei twarz...(cały był wymazany kałem...) to było straszne... i sie rozpłakałam, bylo mi tak dziwnie przykro;((( Nie wiem czy po tym wszystkim spróbuje jeszcze analu... Wydawalo mi się ze jestem wypróżniona... nie wiem dlaczego sie tak stało mój chłopak mowi zebym się nie przejmowala, ze nic się nie stalo ale mi się ciągle wydaje ze strasznie musialo go to obrzydzić... Co zrobić jesli bede chciala może w przyszlości spróbowac, zeby uniknac takich przygód?? Nawet sobie nie wyobrażacie jaki to był dla mnie potrzask...Mam wyrzuty sumienia a nawet myślę o tym by z nim zerwać chociaż on jest taki przystojny bogaty i miły.Ja nie mam mu zbyt wiele do zaoferowania po za seksem.Jestem kompletnym zerem.

Gość gość
Jesteś pieknzyą kobietą skoro masz tak przystojnego mężczyzne. Nie obawiaj się go porzuci. Znajdziesz sobie starszego np Gośka z http://dajedupy.pl/ znalazła sobie 40 letniego żonatego faceta który ja utrzymuje i co? Nawet zaczęła o tym pisać na blogu. To jest szczyt.