Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak młodszy 4 lata, czy to ma przyszłość i sens?

Polecane posty

Gość gość
Facet nie powinien być młodszy, bo i tak faceci są mniej dojrzali, więc to jak zadawanie się z dzieciakiem.

Gość gość
Mlodszy jest super, tylko zolnierz nie wiem czy bedzie nie mial troche zmaconego myslenia. 4 lata to NIC, jak rowniesnicy.

Gość gość
gość wczoraj Jak chłopak młodszy to dużo ale jak dziewczyna to mało. hahaha co za podwojna moralnosc i hipokryzja:D zazdroscisz?

Gość gość
4 lata to jest NIC! Ja mam 11 lat młodszego a poprzedni był 12 lat młodszy. No ale ja nie mieszkam w zacofanej mentalnie Polsce :-D

Gość gość
Ktoś kto chciał taką "babcię" musiał być maksymalnym desperatem albo zboczeńcem.

Gość gość
No tak... :-D Oczywiście w Twojej głowie tak jest! Nic co nie mieści się poza Twoje ograniczone ramy myślenia nie jest dobre haha.

Gość gość
Widać, że szybko szukają młodszej skoro to już któryś z kolei młodszy facet hahahahahha

Gość gość
To ja go rzuciłam dla Twojej informacji. Skomlał jeszcze rok żebym go przyjęła z powrotem.

Gość gość
Tak, tak, oczywiście, teraz to napiszesz wszystko stara prukwo :D

Gość gość
Niektórzy nie moga przebolec, ze babki robia co chca i zyja jak chca :-D a polskie Janusze mysla, ze zawsze sa atrakcyjni dla kobiet ze swoimi brzucholami i zakolami.

Gość gość
Stare babiszony piszą kolejne bajeczki.

Gość gość
Dziwni jesteście. Nawet w zacofanej Polsce są takie pary, gdzie żona jest starsza od męża i są to małżeństwa z długoletnim stażem. Znajoma z branży turystycznej ma takich klientów, już w wieku emerytalnym, którym sprzedaje wycieczki. Jak widać można. Ja znam parę, gdzie mąż ma obecnie 60 lat, ona 67, mam w pracy dostęp do dat urodzenia, a takich gdzie babina jest starsza o 2, 3 lata jest pełno. Nie oceniam, nie moja sprawa, ale po tych, co jest 7 lat różnicy w ogóle nie widać, że ona starsza. Babcia z dziadkiem i tyle ☺

Gość gość
11:36 Ty do szkoły się szykuj, jescze wakacji nie ma.

Gość gość
Mój znajomy znajomy zerwał ze swoją młodszą partnerką o przeciętnej urodzie i związał się ze starszą od siebie kobietą również o przeciętnej urodzie. Ja jeżeli tak miałbym postąpić to ta starsza musiałaby być o wiele bardziej atrakcyjna od tej młodszej.

Gość gość
Idealne polaczenie:D kilka lat mlodszy mezczyna i kobieta kilka lat starsza to najlepsze polaczenie! znacznie lepsze niz na odwrot. pelno takich par znam i nikt nie wie, ze jest jakakolwiek roznica a pary supe rdograne

Gość gość
A ty mu sie nie znudzisz po czasie?

Gość gość
Moj maz jest mlodszy o 4lata. Poznalam go jak mial 29 ja 33. Tylko ze ja w naszym zwiazku od piczatku bylam ta sliczna i nierozwazna, on stojacy na ziemi I zapewniajacy mi dostatnie zycie. Czyli niby roznica wieku ale schemat ten sam..:-) jego koledzy do dzisiaj pytaja jak mogl mnie zdobyc:-)

Gość gość
Chłopak poćwiczy i rzuci dla młodszej. Standard.

Gość gość
22:49 NIE KAŻDY!

Gość gość
Moja babcia leżała w szpitalu, a pani z łóżka obok ubolewała nad starością, samotnością i że jest wdową. Zwierzyła się, że miała męża o 5 lat młodszego, a i tak go przeżyła. Twierdziła, że zaraz po wojnie wiele kobiet brało sobie młodszych, bo wielu zginęło, nie wróciło do kraju i nie bardzo było w czym wybierać. W sumie co to ma za znaczenie? Problem z niczego

Gość gość
rok temu znajoma w akcie desperacji zadała się z 5 lat młodszym. Ona 30 wtedy, chciała mieć kogoś za wszelką cenę. Po pół roku się rozstali, sama zrezygnowała, twierdząc, że ten ktoś mentalnie nadaje się do żłobka, nie do poważnego związku. Każdy przypadek to indywidualna sprawa, nie da się ogólnie określić, że tak jest źle, a tak dobrze

Gość gość
A teraz spodobal mi sie chlopak o 10 lat mlodszg juz tak mam ze mam slabosc do mlodszych facetow. Poerwsza moja reakxja nie ma szans, z drugiej strony chcialabym go poznac. Mam 28 lat a on 18 i co ciezko wam to przelknac zazdrosnicy???:)

Gość gość
Nie, czego niby zazdrościć? Jest wiele kobiet, które miały młodszych i jeszcze zdążyły zostać wdową. Facet to bardzo delikatne stworzenie, słabe psychicznie. Gdyby to jemu przyszło rodzić dziec***ewnie by od razu umarł. Kobiety żyją dłużej, może dlatego niektóre wolą młodszych?

Gość gość
gość wczoraj 13 :12 Facet i dziecko, masz od razu dwa w jednym. Jakie to praktyczne ☺

Gość gość
Wszystko zależy od tego na ile on jest dojrzały ..... A także od twojego charakteru i dojrzałości

Gość Ggoomm
4 lata to żadna roznica. Moj mezczyzna jest o 19 lat młodszy.

Gość gość
Weź nie słuchaj tych głupot!! Ja mam młodszego o 4lata. Jesteśmy już 5lat razem, mamy wspaniałą córeczkę. Naprawdę nam to nie przeszkadza.

Gość gość
13.12 Ty 28 a on 18? No bez jaj, to wielką różnica wieku, a on jeszcze gowniarz który pewnie ma mnóstwo ładnych kolezanek wokół siebie, jeśli jest do rzeczy to ma w czym wybierać. Jeśli jakimś cudem chciałby związku z Toba to prędzej czy później i tak by Cie zdradził z młodszą, np po kilku latach. Nie powinnas w ogóle tego rozważać, przecież to jeszcze chłopczyk. Nie bądź desperatka...