Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomówienia i oskarżenia

Polecane posty

Gość gość

Jestem w związku małżeńskim z człowiekiem którego jego rodzina i on sam znani są z tego że wiele raz coś ukradli komuś..nie przeczę bieda tam była zawsze aż piszczało,jednak to ich nie tłumaczy.Najgorsze jest to że ludzie mnie samą oskarżają o kradzież choć nigdy nic nikomu nie ukradłam bo biorą mnie przez pryzmat męża i jego rodziny.Co robić? Jestem inaczej wychowana ,przestrzegam Przykazań w tym,,Nie kradnij ''! stąd boli mnie to!

Gość gość
głowa do góry! nie przejmuj się! opnia ludzka jest g. warta

Gość gość
NO WŁASNIE NIE JEST GÓWNO WARTA SKORO NAWET W PRACY JESTEM POMAWIANA O KRADZIEŻ.zarzucono mi że ukradłam staruszce biustonosz.Wcześniej poszłam sąsiadce pomóc w wykopkach ziemniaki zbierać a że centralnie na prosto moich drzwi na ich polu była zupełna czystka po złodziejach ,to mnie i męża o kradzież ziemniaków oskarżyła..CHOĆ JA SWOJE ZIEMNIAKI MIAŁAM W POLU WŁASNORĘCZNIE POSADZONE..Wczoraj dowiaduję się że podobno..ukradłam '' jego kuzynce pierścionek zaręczynowy jak byłam u niej ,Szok!!!!domyślam się że ukradł go mój mąż-wtedy mój narzeczony bo był tam ze mną wtedy .jednak ja od niego pierścionka zaręczynowego nigdy nie dostałam .Ludzie są podli ,jak tak można?WIEM ŻE ON KRADNIE BO RAZ POJECHALIŚMY DO AUCHANU I TAM UKRADŁ PACZKĘ drogiej dziczyzny pakowane,zgarnęła go ochrona mi i dzieciom nie udzielili informacji ,2 godziny ja i dzieci w szoku czekaliśmy na niego nie wiedząc o co chodzi. Teściowa masę razy mi z szafek koszule nocne czy majtki kradła (prezent od mamy na porodówkę);-(

Gość gość
..CHOĆ TA SYTUACJA Z PIERSCIONKIEM BYŁA 20 LAT TEMU ! SZOK! .Po tylu latach się dowiaduję ze coś ukradłam podobno!

Gość gość
jestem w szoku bo gdyby nie pewne osoby to nigdy bym się nie dowiedziała o tej akcji z pierścionkiem którego nawet na oczy nie widziałam.To jest chamstwo ja nie jestem taka jak oni a sądzą mnie po sobie ,ja w przeciwieństwie do nich wierzę w BOGA i ani nie kradnę ani też nie zdradzam.

Gość gość
było tu coś wczoraj

Gość gość
Jesteś dziewczyną Maćka B? :D

Gość gość
Autorko,to dziwne bo przecież chodząc z chłopakiem jesteś w stanie się zorientować kim jest,na co go stać,jaka jest jego rodzina i można się po nich spodziewać.Więc jeśli mówisz że są znani z tego że mają lepkie łapki to po co ci był potrzebny taki związek z złodziejami?