Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukająca1111

Pocieszcie mnie i napiszcie

Polecane posty

Gość Szukająca1111

Własne historie, w których opisuje cie jak poznałyście swoich partnerów, a panowie partnerki. Tak długo już jestem sama i nic, czy szukam czy nie szukam efekt żaden. Powoli tracę już nadzieję. Życie to prawda, że znajduje się jak się nie szuka? Ale z drugiej strony jak tak będę siedzieć bezczynnie, to nikt do mych drzwi nie zapuka. Co robić? A może już pogodzic się z tym, że niektórzy mają być sami? Miałam taką ciotke, do śmierci była samotna, nigdy za mąż nie wyszła, nie chce tak skończyc.

Gość gość
Tez tak mam, czy szukam czy nie efekt żaden. Chyba przeznaczeniem niektórych jest samotność i tyle, ja do tych osób naleze.

Gość Szukająca1111
Właśnie o tym piszę. A jak już jakimś cudem ktos mi wpadnie w oko, okazuje się, że kogoś ma, a jak jest wolny to mną nie zainteresowany.

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
Nie ma siły, że się kogoś nie pozna, gdy się wychodzi na imprezy czy w inne podobne miejsca i wykazuje się inicjatywę. Trzeba chcieć. Czekanie aż samo spadnie z nieba to zwykły kretynizm.

Gość gość
Moja znajoma co tydzień wychodzi na imprezy. Na koncerty do kina. Nawet sama jeździ na wczasy . Chodzi na siłownię i dupa.3 lata sama. I nie nie ma wymogów i nie czeka na księcia z bajki. Ale na pocieszenie, druga znajoma po 4 latach samotności poznała kogoś. Tylko że ona nie wychodziła do ludzi. Tylko dom praca zakupy A czasem do koleżanki. Męża poznała jak poszła do koleżanki A do koleżanki męża przeszedł kolega z pracy po jakieś faktury. I wpadli sobie w oko.

Gość gość
Jak cchesz wiedziec co robić aby spotkać przyszłego partnera i gdzie ewentualnie spotkasz go na swojej drodze oraz kim on będzie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Mi w ogóle rzadko kiedy ktoś się podoba, coraz rzadziej...nie ma na kim.oka zawiesić. Jeśli już to podobają mi się często młodsi jakieś 5 lat, a wiadomo ze to gowniarze, sama mam 26 lat... Masakra. Tacy w moim wieku i trochę starsi to porażka, łysieja, piwnych brzuchow dostają i buraczane twarze. Wśród tej grupy wiekowej może 5% jest przystojnych lub w miarę przystojnych. I co tu zrobić? Godze się z samotnością, nie będę z nikim na sile

Gość gość
Nie histeryzuj. Wolisz młodszego. To nietypowe, ale są też nietypowi faceci, którzy wolą starsze od siebie kobiety. Masz więc szanse.

Gość gość
18.01 nawet jeśli, to słabo bo faceci później dojrzewają i jednak w moim wieku widać ta różnice ze facet jest młodszy, często taki nie wie czego chce, otoczony jest wieloma ,,koleżankami" po prostu to gowniarz. No chyba ze tylko na kochanka...