Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to cos oznacza?

Polecane posty

Gość gość

Czy to coś oznacza? Chodze do klasy z pewnych chłopakiem. Kończę właśnie 1 klasę LO. Według mnie jest bardzo przystojny, jednak wciąż dość niedojrzały. Najwięcej czasu spędza wśród swoich kolegów, przed którymi się popisuje bądź na imprezach, na których upija się i bawi. Z dziewczynami ma bardzo mało kontaktu, chyba, że z tymi należącymi do jego 'paczki'. Często do mnie pisze, czasem o zwykle notatki, a czasem z głupimi pytaniami np o to czy uczę się na jakiś test albo co dostałam z jakiejś kartkowki. Myślałam, że robi to po prostu żeby mnie wykorzystać ale często po tych jego pytaniach nawiązuje się dyskusja na różne tematy. Kiedy wspomniałam, że on i jego kolega są bardzo elokwentni, zaczal krytykować tego kolegę, wymieniać jego wady i dziwne zachowania, a siebie samego przechwalac. Mówił jaki to on jest mądry, co potrafi, ile rzeczy wie, na ilu dziedzinach nauki się zna itd. Lubi się przy mnie podpisywać i zwyczajnie przechwalac w rozmowach. Zawsze pamięta o czym ze mną p

Gość gość
chyba, że z tymi należącymi do jego 'paczki'. Często do mnie pisze, czasem o zwykle notatki, a czasem z głupimi pytaniami np o to czy uczę się na jakiś test albo co dostałam z jakiejś kartkowki. Myślałam, że robi to po prostu żeby mnie wykorzystać ale często po tych jego pytaniach nawiązuje się dyskusja na różne tematy. Kiedy wspomniałam, że on i jego kolega są bardzo elokwentni, zaczal krytykować tego kolegę, wymieniać jego wady i dziwne zachowania, a siebie samego przechwalac. Mówił jaki to on jest mądry, co potrafi, ile rzeczy wie, na ilu dziedzinach nauki się zna itd. Lubi się przy mnie podpisywać i zwyczajnie przechwalac w rozmowach. Zawsze pamięta o czym ze mną pisał nawet jeśli to było kilka miesięcy temu. Często się na siebie patrzymy, on na mnie, a ja na niego. Zerkamy na siebie z ukosa i potrafimy się tak wpatrywac w siebie bardzo długo zupełnie bez słowa. Bywa, że wyszukujemy się w tłumie i się na siebie patrzymy. Kiedy rozmawiam z innym chłopakiem, on nagle zjawia się blisko mnie, staje obok, przerywa nasza rozmowę, robi groźna minę lub wtrynia się w nasza rozmowę. Kiedy zobaczyłam go z jego koleżanka, która dotknęła go za ramię, spojrzał się na mnie swoimi ogromnymi oczami i dotknal jej jakby chciał wzbudzić moja zazdrość. Kiedyś gdy siedziałam obok kolegi na krześle, oparł swoje ramię o moje krzesło, po czym przeniósł je trochę wyżej na moje plecy, aż czułam jego rękę trzymająca moje ramię. Lekko otarł am się czołem o niego, uśmiechnął się nieznacznie. jednak gdy odwróciłam wzrok i spojrzałam na jego ramię chyba speszyl się o je zabrał. Raz, gdy pisaliśmy wysłał mi nagle naklejkę z messengera z napisem I love you, później naklejkę z czerwoną różą, a później napisy po francusku(francuski to moja pasja) również z napisem Je t'aime jednak po chwili napisał że to przypadkiem. Wiele rzeczy mogłoby wskazywać na to, że mu się podobam, jednak w szkole jedynie patrzymy się na siebie i oboje wstydzimy się do siebie zagadać. Czy to wszystko znaczy że mu na mmiw zależy czy coś sobie uroilam?

Gość gość
Możesz mu się podobać, ale nie ma śmiałości zrobić coś więcej. Wiele jest takich sytuacji.

Gość Ninezje
Oczywiście, że mu się podobasz, tylko jest niedojżały, lub bardzo nieśmiały i wstydzi sie ciebie twarzą w twarz. Gdy będziecie pisać, ty wyjdź z inicjatywą np. zapytaj ,czy piszedł by z tobą do kina,bo samej ci się nie chce. :)

Gość gość
A jeśli on sobie robi ze mnie żarty? Bardzo dużo nas dzieli, ja jestem raczej nieśmiała, zamknięta w sobie, a on jest typem imprezowicza

Gość gość
Nie robi żartów tak właśnie chłopcy okazuja zainteresowanie w tym wieku.. Posłuchaj mnie bo byłam w takiej sytuacji. On jest nieśmiały i dluuugo nic nie zrobi. Wiec ty powinnaś się przełamać :) ja zalowalam ze nic nie zrobiłam jak miałam takie trafne przeczucie. Jak z tobą pisze to bądź bardziej otwarta podrywaj go zobaczysz jak zareaguje. Możesz wprost go zapytać czy przypadkiem na ciebie nie leci. Wtedy wyjdziesz na pewną siebie i na taką co z chłopakami sobie łatwo radzi :D Prosto z mostu bo podobasz mu się na 100%

Gość gość
Właśnie teraz jakoś zaprzestał pisania do mnie... Dużo rozmawiałam przy nim z innymi chłopakami, może się zniechęcil :/ A teraz są wakacje i siła rzeczy nie mamy szansy się widywać

Gość gość
Zaprzestał bo nie chce robić z siebie glupka, chłopcy są bardzo dumni. Moj tez pisal i nie pisal w kolko. Raz ja raz inna dla zazdrosci. Najlepiej poczekaj przez te wakacje. Jeśli po takim czasie nadal będzie coś do ciebie czul to pewne że się zakochał. A jeśli znajdzie inna to nie będziesz tracić na niego czasu. Rozwiązanie przyjdzie samo :)

Gość gość
A jak sie wasza historia skończyła?