Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość_Zdenerwowany

Jak wyrzucić znajomego ze wspólnego mieszkania??

Polecane posty

Gość gość_Zdenerwowany

Witam. Postaram się przedstawić problem krótko i zwięźle aby nie pisać długiego postu bo takich nie chce się ludziom zazwyczaj czytać. Wynająłem kilka miesięcy temu z kolegą mieszkanie (mieszkanie jest w całości wzięte na mnie). Podczas mieszkania gdy byliśmy tam razem było wszystko OK. Wyjechałem na kontrakt zagranicę na 4 miesiące. Niestety od tygodnia po 1,5 miesiąca mojego pobytu zagranicą zaczął się problem... znajomy nie zapłacił właścicielowi swojej części opłat za 2 miesiące (1200 zł) i..... urwał kontakt! Ja musiałem za niego przelać pieniądze a dużych pieniędzy też nie zarabiam. Wyłączył telefon i od tygodnia nie idzie się z nim skontaktować. Człowiek za to dziecinne zachowanie i podłe zrobienie mnie w ch**a jest u mnie skończony. Zamierzam się go pozbyć. Człowiek nie płaci i coś czuje, że już nie zamierza. Na domiar złego właściciel mający klucze do mieszkania wyjechał na miesiąc zagranicę i nie ma możliwości interweniować. Ja też niestety nie mam możliwości skrócić pracy na kontrakcie. Co mogę zrobić? Ma ktoś pomysł jak pozbyć się człowieka z mieszkania, który w tej chwili jest tam dla mnie intruzem?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować