Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki sex planujecie na weekend

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi po głowie aby namówić żonę na sex w nocy na huśtawce, w nocy z soboty/niedzielę. Kiedyś mi wspominała o takiej fantazji.Na skwerku, na uboczu -taki nocny wypad. A Wy co planujecie?

Gość gość
Ja planuje iść na imprezę wyrywać mężatki i zalewać im foremki :) Lubie się spuszczać w zajęte kobiety :)

Gość gość
Jesteś moim przeciwieństwem. Zajęte kobiety nie wywołują u mnie podniecenia. Może być najpiękniejsza kobieta, ale jak popatrzę na faceta z którym przyszła od razu mnie wykręca.

Gość gośćinna
Dziwny jesteś ale każdy ma swoje fetysze i hamulce. Wypad do domku za miasto, może uda się zaprosić znajomego i zrobię mężowi niespodziankę, już dawno nie bawiliśmy się we trójkę, strasznie nas to nakręca ;)

Gość gość
Autorze dobrze kombinujesz. Tak powinno być. Seks ma być taki, że po pierwszym zdziwieniu następuje chęć na więcej.

Gość gość
Kiedyś wracając z imprezy po północy zrobiliśmy to z mężem na fontannie w Paryżu.

Gość gość
Też zaproponuje mężowi , żebyśmy wprowadzili coś nowego. Tylko co?Ja nie mam pomysłu ,ale on coś wymyśli. Zastrzegę tylko,żeby nie było zbyt ekstrawagancko bo może spalić na panewce .

Gość gość
Hmmm ja moze tym razem z lewa ręką? Bedziemy udawac ze sie nie znamy, najpierw maly flircik...