Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona22334

36latek i 23latka

Polecane posty

Gość Ona22334

Czy to może się udać 36latek i 23 latka

Gość gość
Pewnie może, ale małe szanse i szkoda dziewczyny

Gość gość
Na krótką metę jak najbardziej może się udać ale dziewczyna z czasem zapragnie młodszego ciała.

Gość gość
Na chwilę tak. Ale potem ona będzie miała 35 lat a ty prawie 50. Ona młoda babka jeszcze będzie, a 50 latek ...no cóż

Gość gość
Na jakiś czas tak, później może być trudno. Jak ona koło czterdziestki będzie miała największe potrzeby seksualne, to jemu już wtedy może brakować chęci i możliwości..

Gość gość
Moze byc przyjazn do pisania, sam taka mialem, bo ona tego chciala. Spotkanie byloby dosc chore. Nie bylo o tym mowy.

Gość gość
Roznie jest z tym fajnym mieskiem, niektore kobiety jak i faceci wygladaja obrzydliwie juz po 30 tce. A tu 23 latka. Czasem nawet 25 latki sa zapuszczone i odstraszaja wygladam a potem szukaja duzo starszych, bo nikt nie spojrzy.

Gość Marek Lubuskie
Moja córka ma 22 lata i jak by zaczął przychodzić do niej facet prawie pod 40tkę, to bym sukinsyna że schodów spuścił !!! WARA stary byku od młodych dziewczyn !!!

Gość gość
Myślę, że nie bardzo. Gdy byłam w tym wieku wszystkie moje koleżanki wiązały się z rówieśnikami lub starszymi max o 2 lata. Taka różnica wieku to dopiero po 40 (oboje), bo ludzie różnie się starzeją i są dojrzali emocjonalnie w podobnym stopniu.